Actualitate

Motivul pentru care Victor Slav a lipsit de la aniversarea fiicei sale. Are legătură cu mama prezentatorului

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Victor Slav a lipsit de la aniversarea fiicei sale. Are legătură cu mama prezentatorului
Victor Slav a fost marele absent de la petrecerea aniversară a fiicei sale, Sofia, care a împlinit 6 ani

În weekend, Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere fastuoasă, însă marele absent a fost Victor Slav care a lipsit de la aniversarea fiicei sale. Evenimentul, care a avut loc în aer liber, pe malul lacului Snagov, a fost pus la punct până în cele mai mici detalii. Potrivit informațiilor din mass-media, Bianca Drăgușanu a primit un ajutor important din partea iubitului ei, Gabi Bădălău.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fetiță, de care amândoi sunt complet îndrăgostiți. Au mare grijă de ea și se implică amândoi în educația ei, însă acum bărbatul a lipsit de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața micuței: ziua sa de naștere!

Victor Slav a lipsit de la aniversarea fiicei sale

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o relație controversată, iar la final au ajuns sa divorțeze. Din iubirea lor a ieșit Sofia, de care amândoi sunt complet îndrăgostiți și se asigură că acesteia nu îi lipsește nimic. Totuși, mulți s-au întrebat de ce el nu i-a fost alături tocmai de ziua sa de naștere.

Bianca a organizat marea petrecere pentru fiica sa pe malul lacului Snagov, la unul dintre bunii săi prieteni. La eveniment au fost prezente aproximativ 60 de persoane, familie și prieteni, care s-au distrat alături de micuții lor. Printre invitați s-a numărat și iubitul Biancăi, Gabi Bădălău, la care puțini s-ar fi așteptat să fie prezent.

Victor Slav nu a participat la eveniment și Bianca nu știe exact motivul. Totuși, spune că și el a organizat o petrecere în cinstea fiicei sale și probabil a fost ocupat. Un alt motiv ar putea fi starea de sănătate a mamei lui, care în ultima vreme nu ar fi deloc una bună.

„Și el i-a organizat o petrecere azi (n.r. – luni, 26 septembrie) și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca despre relația cu Victor Slav

Cât despre relația ei cu fostul soț, Bianca Drăgușanu spune că este una bună și normală, ca între doi oameni care s-au iubit și au împreună un copil de crescut. Cei doi comunică despre fiica lor și se asigură că Sofiei nu îi lipsește nimic.

Bianca spunea că fostul soț nu a vorbit-o niciodată de rău și pentru asta îi este recunoscătoare. Nu are de gând să îi mai ierte pe cei care îi greșesc, dar lui nu are ce să îi reproșeze. Vorbește cu el despre creșterea fiicei sale și acesta este foarte implicat.

Adauga un comentariu