Cancan

Victor Slav, la vârsta marilor împliniri. Selina, iubita lui, îi este alături la bine și la greu

Publicat: 26 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Slav la vârsta marilor împliniri. Selina iubita lui îi este alături la bine și la greu
Victor Slav este fericit alături de iubita lui, Selina

Victor Slav, care a ajuns la vârsta frumoasă de 41 de ani, este un celebru prezentator de televiziune. La momentul actual, formează un cuplu cu Selina. Pe timp de pandemie, vedeta și-a deschis un restaurant în Capitală, iar iubita îi este de mare ajutor. Aceasta se ocupă cu promovarea și celelalte treburi administrative ale localului. De curând, Victor Slav i-a făcut iubitei sale o declarație de dragoste pe Instagram.

Victor Slav a debutat în televiziune prezentând rubrica Meteo, de la Pro TV. În acest an, pentru o scurtă perioadă, el a înlocuit-o pe Ilinca Vandici în emisiunea Bravo ai stil! Celebrities, cât timp aceasta a fost bolnavă. În trecut, Victor Slav a fost însurat cu Bianca Drăgușanu și a a avut o relație cu Anda Adam. Din căsnicia cu actuala iubită a lui Gabi Bădălău are o fiică pe nume Sofia. Selina ar putea fi o mamă perfectă pentru aceasta, deoarece iubește foarte mult copii.

Victor Slav a ajuns la vârsta maturității depline

Victor Slav este un cunoscut prezentator din România. În colaborare cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, el a prezentat emisiunea Vulturii de Noapte. În 2009, a câștigat concursul Dansez pentru tine. După cariera de la Pro TV, unde a prezentat Frumusețe pe muchie de cuțit, acesta s-a mutat la Kanal D. Prima emisiune prezentată a fost Îmi place dansul, în anul 2019. Recent, Victor Slav a înlocuit-o pe Ilinca Vandici, în postura de prezentator al emisiunii Bravo ai stil! Celebrities. Pe platourile de filmare s-a întâlnit cu Anda Adam, una dintre fostele sale iubite.

„Ce reacţie să stârnească întâlnirea cu Anda Adam? Suntem adulţi, maturi, ne-am despărţit în urmă cu 9 ani. Ne salutăm, vorbim, suntem ok, nu avem probleme”, a declarat prezentatorul.

În 2013, Victor Slav s-a însurat cu Bianca Drăgușanu, dar au divorțat după doar un an de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică pe nume Sofia. Cu toate că cei doi au încercat să mențină o relație amicală de dragul copilului, nu au avut prea mult succes.

Iubita lui Victor Slav, un ajutor de nădejde pentru vedeta TV

Victor Slav și iubita lui au o relație de doi ani, însă amândoi au fost destul de discreți cu privire la aceasta. Astfel, el și Selina sunt foarte fericiți împreună, iar aceasta se înțele de minune cu fiica lui, Sofia. Totuși, prima poză în care Victor apărea alături de Selina a fost postată de anul trecut, de Revelion. În acest an, Victor Slav a deschis un restaurant de fițe în București. În această afacere, Selina îi este un ajutor de nădejde. Astfel, aceasta se ocupă cu administrarea restaurantului, promovarea, dar și cu restul treburilor administrative.

Pentru a se asigura de bunul mers al lucrurilor, Victor Slav este implicat 100% și muncește cot la cot cu angajații. Localul se află pe bulevardul Decebal, din București. Din review-urile de pe Google, clienții care i-au trecut pragul sunt foarte mulțumiți de servire. Pe timp de pandemie, și Victor Slav a fost nevoit să se reprofileze. În restaurantul său, un meniu poate costa și 92 de lei. În altă ordine de idei, Victor Slav, care a ajuns la o frumoasă vârstă, este fericit alături de iubita lui, Selina.

Adauga un comentariu