Cancan

Mr. Pink îl internează pe Irinel Columbeanu la cel mai luxos azil din SUA, pe cheltuiala lui. ”Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă”

Publicat: 16 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mr. Pink îl internează pe Irinel Columbeanu la cel mai luxos azil din SUA pe cheltuiala lui. Irinel a fost profund impresionat nu-i venea să creadă
Mr. Pink si-a oferit suportul pentru cazul lui Irinel Columbeanu

Mr. Pink, actualul soț al Monicăi Gabor, îl internează pe Irinel Columbeanu la cel mai luxos azil din SUA, pe cheltuiala lui. Irinel Columbeanu se confruntă cu situații noi, după ce a pierdut toate bunurile care l-au făcut celebru în România.

El locuiește acum într-un azil, cu ajutorul prietenilor săi, unde se află și alte rude apropiate.

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești. Fostul miliardar se confruntă cu o situație financiară dificilă și cu toți mai puțini prieteni.

Monica Gabor și fiica sa au vrut să îl ajute

Deși inițial, fiica sa și Monica Gabor s-au oferit să-i cumpere un apartament în care să locuiască în liniște, oferta a fost refuzată de către Irinel. Drept urmare, el a ajuns să se bazeze pe ajutorul azilului, unde se află și proprietarul cu care se cunoaște.

Proprietarul a menționat că nu poate să lase un om într-o astfel de situație, dar nici nu poate să-l susțină financiar pe termen nelimitat. Astfel, i-a oferit lui Irinel un anumit timp pentru a-și găsi alte opțiuni. Cu toate acestea, Irinel nu este lipsit de variante, deoarece fiica sa și fosta soție i-au trimis sume de bani din economiile personale pentru a ajuta.

Surse din cadrul Cancan au precizat presei că fostul milionar a avut mai multe episoade de pierdere a memoriei. El ar fi mers în diverse locuri fără a mai ști cum să se întoarcă acasă, motiv pentru care lumea a considerat că ar fi diagnosticat cu boala Alzheimer:

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a mărturisit un apropiat al acestuia, pentru sursa menționată.

Mr. Pink îl internează pe Irinel Columbeanu la cel mai luxos azil din SUA

Ulterior, aceeași sursă indica faptul că Mr. Pink, partenerul actual al Monicăi Gabor, i-a făcut o ofertă extrem de atractivă fostului milionar, moment care l-ar fi emoționat până la lacrimi. Se spune că i s-a propus să se mute în SUA, într-un azil de înaltă performanță, cu toate cheltuielile acoperite integral de către Mr. Pink.

“I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia.

Adauga un comentariu