Cancan

Mugurel Vrabete de la Holograf reacționează dur împotriva restricțiilor: ”Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel”

Publicat: 26 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mugurel Vrabete de la Holograf reacționează dur împotriva restricțiilor Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel
Mugurel Vrăbete, component al formației Holograf, reacționează dur împotriva restricțiilor.

Mugurel Vrabete de la Holograf, reacționează dur împotriva restricțiilor. Declarația acestuia vine la puțin timp după ce colegul sau de trupă Dan Bittman a declarat că s-a săturat de restricțiile din pandemie. Vrabete și-a expus punctul de vedere vis-a-vis de reacția pe care a avut-o colegul său de trupă, dar și în legătură cu situația actuală în care ne aflăm cu toții.

Mugurel Vrăbete i-a fost alături artistului Dan Bittman peste 30 de ani, ca prieten și coleg de trupă.

Mugurel Vrabete de la Holograf reacționează dur împotriva restricțiilor

La fel ca și Dan Bittman, Mugurel Vrabete considera că pandemia de coronavirus nu este pe atât de gravă pe cât se declară.

„E momentul să spun ceva. Dan Bittman este prietenul și colegul meu de peste 33 de ani. O vârstă biblică, pentru cine are cunoștințe în domeniu. Aveți dreptul la părerile dumneavoastră, dar nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul Scânteia a închis redacția de mult. Cu riscul infatuării, vă spun că am un IQ peste medie, am absolvit facultăți și mastere. Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel. Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte dar, că un om care a intrat și la Matematică, și care a absolvit Arhitectură, atunci când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație. Așadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminați din lista mea. Vă doresc succes cu părerile dumneavoastră, dar nu am chef să le ascult. Pandemie plăcută”, a scris Iulian-Mugurel Vrabete, basistul trupei Holograf, pe Facebook.

Dan Bittman: ”Se moare normal. Așa se moare în toată lumea”

În cadrul unui interviu acordat pentru Gândul Live, cântărețul s-a declarat revoltat față de măsurile autorităților cu privire la noul coronavirus.

”Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea. Nu mureau oricum.

Cunosc un caz, un domn, care lucrează cu o sondă în rinichi, nu a fost primit la trei spitale, omul trebuia operat. Suntem nebuni, pur și simplu, în țara noastră să ni se facă program așa.

Am curaj să spun, trăiesc de 58 de ani, plătesc toate taxele la stat. Nu văd decât nepăsare, niște îmbuibați care îmi dau mie lecții. Am văzut ce înseamnă să candidezi, am văzut acești domni care nu fac decât să promită. Am văzut și ce înseamnă vot acum, s-a văzut și cum se fură, este umilitor, pentru tine, că votant, să mai ieși să votezi asemenea oameni”, spunea Dan Bittman pentru Gândul.ro.

Dan Bittman – atac dur la adresa lui Lucian Mândruță

Solistul trupei Holograf nu a vrut să rămână dator și a contraatacat printr-un răspuns acid la adresa lui Lucian Mândruţă. Solistul trupei Holograf a explicat că se protejează de coronavirus, că el crede în această pandemie și acest virus. Numai că singurele sale probleme sunt doar cu instituțiile statului, care nu-și fac treaba, având în vedere cum evoluează lucrurile.

Nu vreau să ajung la mâna unuia ca Lucian Mândruță, să îmi dea el lecții de etică și ce înseamnă artă. Este un om mărunt și cred că a spus și acum ceva despre mine. Mi-e milă de mintea lui slăbuță, pentru că aici este vorba despre cât poate mintea ta să ducă ca om și cetățean. De oameni ca el îmi e milă, oameni care spun că sunt abonat la banii publici și că sunt și pesedist. Oameni care nu gândesc. Oameni care au spus foarte multe lucruri urâte despre mine fără să am vreun drept la replică. Trebuie pus la punct acest individ (n.r. – Lucian Mîndruță). Este inadmisibil ceea ce face”, a precizat Dan Bittman.

Adauga un comentariu