Magazin

S-a aflat de ce a fost dat afara Lucian Mandruta de la Pro TV. Adrian Sarbu l-a prins ca inregistra stirile, desi scria “in direct” 

Publicat: 22 iun. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat de ce a fost dat afara Lucian Mandruta de la Pro TV. Adrian Sarbu l-a prins ca inregistra stirile desi scria in direct 
1

Catalin Radu Tanase a din greseala“, povesteste Lucian Mindruta despre momentul dupa care a fost dat afara de la Pro TV, acum 20 de ani. Ce a “tradat”? Ce facea Mindruta si nu trebuia sa stie Adrian Sirbu? Cum a fost dat afara si reangajat in trust, insa “deportat” la Ziarul FInanciar.

In urma cu 20 de ani, Lucian Mindruta prezenta Stirile Pro TV de la 22.30, potrivit paginademedia.ro. In mod normal, in direct, dar a ales sa le inregistreze. De ce?

Lucian Mindruta: “De ce inregistram stirile? Avea emisiune Florin Calinescu, iar show-ul se sfarsea cu monologul lui Calinescu. El, nu stiu, nu avea treaba acasa si mai statea o ora.

Niciodata nu stiai daca sta o ora, o ora si jumatate, doua ore. Omul vorbea singur. Era ingrozitor. Eu eram proaspat casatorit si voiam sa ma duc si eu acasa. Nevasta-mea incepea serviciul la sase si eu ajungeam la doua”.

Lucian Mindruta: “Asa am inceput sa inregistram stirile la ora normala la care noi trebuia sa intram, la 22.30”.

“Erau cazuri cand intram la 22:30, dar daca nu, incepeam sa inregistram. Daca termina Calinescu, dadeam drumul la stiri in live. Daca nu, lasam caseta si plecam frumos.“, a mai povestit Mindruta

Asta pana a aflat, din greseala, Adrian Sarbu, seful Pro TV pe atunci.

Lucian Mindruta: “N-ar fi aflat daca nu trada din greseala Catalin Radu Tanase, pentru ca el era producator. Sarbu a sunat in regie: ‘da-mi-l si mie pe Mandruta’. ‘Nu putem, ca inregistram stirile’, a raspuns Catalin Radu Tanase. Ce faceti voi???”

Lucian Mindruta a fost dat afara, dar pentru scurt timp. “Dupa o saptamana, eram inapoi“, isi aminteste Mindruta.

“Dupa ce m-am intors, am fost ‘deportat’. Am fost ‘condamnat’ la Ziarul Financiar, sa fiu director. Iti dai seama ce pedepse aveam noi“, a spus Mindruta la Interviurile Paginademedia.ro.

Lucian Mindruta a fost pedepsit si trimis pe post de director la Ziarul Financiar, dupa ce Sarbu a aflat ca jurnalul de seara era inregistrat si nu se transmitea live.

Adauga un comentariu