Din lumea filmului

Mutare neaşteptată pentru scenaristul serialului Fargo

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mutare neaşteptată pentru scenaristul serialului Fargo

Mutare neaşteptată pentru scenaristul serialului Fargo. A patra parte a francizei Star Trek a fost confirmată de către studiorile Paramount. Pelicula vine cu noi aventuri ale lui James T. Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Montgomery Scott (Simon Pegg) și Docotr McCoy (Karl Urban).

Mutare neaşteptată pentru scenaristul serialului Fargo

Din cauza problemelor financiare, compania a fost nevoită anul trecut să amâne Star Trek 4. Noah Hawley, creatorul Fargo, a anunţat ieri că a preluat cârma filmului Star Trek 4. Cei de la Paramount nu au oferit și detalii legate de scenariu (de care se va ocupa tot Hawley).

Confirmarea a fost legată de faptul că povestea sequel-ului nu va interfera cu cea a spin-off-ului Star Trek dezvoltat de Quentin Tarantino (la care colaborează și cu J.J. Abrams).

Cineastul ales, creator și scenarist al apreciatelor seriale Legion și Fargo, a debutat anul acesta în regia de film cu drama SF Lucy in the Sky. Are în palmares un premiu Emmy, câștigat în 2014 pentru miniseria Fargo.

Star Trek este una dintre cele mai apreciate și de succes francize de la Hollywood – fiecare dintre filmele seriei au obținut peste 84 de procente pe agregatorul de review-uri de film Rotten Tomatoes.

Primele două filme – Star Trek (2009) și Star Trek Into Darkness (2013) – au fost regizate de J.J. Abrams, în vreme ce de Star Trek Beyond s-a ocupat Justin Lin (cunoscut pentru lucrul la o altă franciză celebră – Fast & Furious).

Adauga un comentariu