Eveniment-Social

Muzeul Național al Literaturii Române Iași îi invită pe copii și tineri la Clubul de Lectură virtual

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Muzeul Național al Literaturii Române Iași îi invită pe copii și tineri la Clubul de Lectură virtual
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) Iași îi invită pe copii și tineri la Clubul de Lectură virtual. Inițiativa vine pe fondul stării de autoizolare, al distanțării sociale și închiderii muzeelor și bibliotecilor în timpul pandemiei de COVID-19! Astfel, pentru a păstra condițiile de siguranță, duminică, 3 mai 2020, la ora 11:00 este programată prima întâlnire virtuală a Clubului de lectură pentru tineri.

„Vom discuta despre ce ați citit în tot acest timp și despre cum vă ajută cărțile să depășiți lipsa întâlnirilor cu prietenii și colegii. În mediul on-line, vom vorbi despre cărți, despre personaje, despre autorii preferați și vom discuta despre lecturile noastre din Mihail Sadoveanu. Participarea este gratuită. Înscrierile se fac pe baza formularului pe care îl găsiți pe pagina de Facebook a Clubului”, anunță cei de la MNLR.

Prin acest virtual Club de Lectură al Muzeului Literaturii se intenționează ca activitatea pe calculator să cuprindă și elemente constructive în zona dezvoltării culturale și a literaturii, în special la cei cu vârste fragede. Programul este coordonat de Alina Aron și Dora Cană.

Adauga un comentariu