Cancan

Nadine Emilie Voindrouh, dezvăluiri despre soț și familie. Vedeta și Dragoș Apostolescu au un singur copil

Publicat: 12 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nadine Emilie Voindrouh dezvăluiri despre soț și familie. Vedeta și Dragoș Apostolescu au un singur copil
Nadine, care a avut o copilărie nefericită, se poate lăuda acum că are o superbă familie

Nadine Emilie Voindrouh, care are o poveste de viață impresionantă, a făcut recent dezvăluiri despre familie și soț, mulatra fiind căsătorită de 12 ani. Vedeta a cunoscut o ascensiune fulminantă în urmă cu 27 de ani, grație unei emisiuni de mare audiență la acea vreme. Nadine a debutat în showbiz în 1995, odată cu participarea la celebra emisiune „Școala Vedetelor”, de la TVR 1, realizată de Titus Munteanu.

În urmă cu ceva timp, Nadine a impresionat cu povestea ei de viață, dezvăluind cum a crescut la orfelinat. În prezent, vedeta se laudă cu familia frumoasă pe care o are, ea fiind căsătorită cu Dragoș Apostolescu, bărbatul alături de care are și un copil.

Nadine Emilie Voindrouh, dezvăluiri despre soț și familie

Frumoasa mulatră și soțul ei se cunosc din anul 2000, însă abia în 2010 au devenit soț și soție. Cei doi se cunosc foarte bine unul pe celălalt și se pot lăuda că au un mariaj fericit. Bărbatul, avocat de profesie, știe cum să îi aducă zâmbetul pe buze frumoasei Nadine de fiecare dată.

Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși specialiști despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc. Adică, dacă o iubești, îi duci o floare de ziua ei…, dacă o respecți, ții minte ziua când v-ați căsătorit etc. Doamne ferește, ce inepții! Fiecare cuplu trebuie să își stabilească singur ce înseamnă iubire, respect și, dacă ține neapărat, și romantism. Nu să se ghideze după filme sau reclamele de la TV.

Eu simt iubire fără margini când îmi cumpără mâncare din aia bună pentru cele 5 pisici, fără să-l rog eu. Simt romantism când îmi șoptește la 6 dimineața să nu mă trezesc, că pregătește el copilul pentru școală. Nu am nevoie de bomboane, flori sau să-și amintească data când ne-am căsătorit, pentru că, sinceră să fiu, nici eu nu știu… Îi spun Apostolescu pentru că îl percep ca pe o entitate colos în viața mea. Este o formă de alint. Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați”, a spus Nadine.

Nadine și Dragoș au un băiat

Totodată, Nadine a dezvăluit și care e secretul unei relații de durată. Ea este de părere că nu trebuie să ai așteptări nerealiste și de asemenea să nu vrei să-l schimbi. Ea mai crede că un cuplu trebuie să găsească, împreună, soluții pentru prosperitatea familiei.

Iar cu privire la familia sa, Nadine, care a avut o copilărie foarte grea, susține că a reușit să depășească toate problemele și să fie o mamă model. Ea a făcut cinci ani de terapie, astfel încât să se asigure că fiul ei va avea o copilărie fericită. Nadine Emilie Voindrouh și Dragoș Apostolescu, avocatul care îi este soț de 12 ani, au o familie foarte frumoasă. Cei doi au un băiat împreună, pe nume Noah, în vârstă de 11 ani.

Adauga un comentariu