Cancan

Naomi Hedman, relație profundă cu un bărbat misterios. Cine este cel cu care se laudă peste tot după despărțirea de Florin Ristei

Publicat: 10 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Naomi Hedman relație profundă cu un bărbat misterios. Cine este cel cu care se laudă peste tot după despărțirea de Florin Ristei
După despărțirea de Florin Ristei, Naomi Hedman s-a restabilit în Londra

Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, are de ceva timp o relație profundă cu un bărbat misterios, cu care se afișează foarte des. După despărțirea de iubitul din România, mulatra s-a restabilit în Londra, acolo unde viața și cariera i s-au schimbat radical. În ceea ce privește viața sentimentală a lui Naomi Hedman, deoacamdată nu s-a schimbat nimic.

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit după mai bine de 4 ani de relație, iar fotomodelul a fost nevoit să se întoarcă acasă. Fosta iubită a artistului încearcă să nu stea cu gândul la separarea prin care a trecut astfel că și-a refăcut viața.

Naomi Hedman, relație profundă cu un bărbat misterios

După despărțirea de Florin Ristei, Naomi Hedman s-a restabilit în Londra, acolo unde se pare că viața și cariera i s-au schimbat radical. De ceva vreme, admiratorii săi nu au putut să nu observe faptul că postează în mod repetat imagini cu un bărbat, singur sau alături de ea. Ce relație există între ei și cât de atașată este de cel care pare că l-a înlocuit iremediabil pe fostul ei iubit din România, Florin Ristei?!

În urmă cu circa o lună, Naomi Hedman și-a mărturisit public dragostea față de bărbatul cu care și astăzi se afișează în spațiul public. Dacă la o primă vedere ar fi putut lăsa impresia că poate fi vorba despre un nou potențial iubit, misterul a fost deslușit rapid, atunci când tânărul în cauză a numit-o „soră”, dând de înțeles că sunt foarte buni prieteni.

Ipoteza conform căreia bărbatul cu care postează imagini în mediul online îi este iubit a fost eliminată încă de la început, însă admiratorii săi nu au putut să nu observe că pe cei doi îi leagă cu adevărat o prietenie sinceră.

Naomi nu ezită să publice pe profilul personal de Instagram imagini cu prietenul său și să își declare sentimentele pe care i le poartă, chiar dacă acest lucru ar însemna să provoace confuzie în rândul admiratorilor ei.

„La mulți ani! Te iubesc atât de mult! Iubire adevărată”, a fost mesajul pe care Naomi Hedman l-a scris în mediul online de ziua de naștere a prietenului său, în urmă cu câteva săptămâni.

Florin Ristei a spus adevărul despre despărțire

După ce o perioadă a refuzat să ofere detalii despre despărțirea de Naomi Hedman, Florin Ristei a vorbit despre separare în cadrul podcast-ului moderat de Speak, moment în care a mărturisit că, într-adevăr, modelul s-a mutat la Londra, iar o relație la distanță nu este în niciun caz formula câștigătoare pentru ei doi.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei.

Adauga un comentariu