Cancan

Naomi Hedman și-a refăcut viața alături de un alt bărbat? „Te iubesc atât de mult! Iubire adevărată”

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Naomi Hedman și-a refăcut viața alături de un alt bărbat Te iubesc atât de mult Iubire adevărată
După separarea de Florin Ristei, Naomi Hedman părea că și-a refăcut viața alături de un alt bărbat

O postare din mediul online i-a făcut pe internauți să creadă că Naomi Hedman și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

Naomi Hedman a plecat din România și pare să fi uitat deja de Florin Ristei, după ce a postat o imagine cu un alt bărbat pe rețelele de socializare.

Naomi Hedman și-a refăcut viața alături de un alt bărbat?

Naomi Hedman stârnește curiozitatea fanilor cu aparițiile alături de diverse persoane de sex masculin, deși declară că sunt doar prieteni.

Aceasta nu a confirmat, dar nici nu a infirmat existența unui nou partener, după ce a postat o imagine care a stârnit controverse.

„La mulți ani! Te iubesc atât de mult! Iubire adevărată”, a fost mesajul pe care Naomi Hedman l-a scris în mediul online, în dreptul imaginii în care apare alături de care s-a afișat.

Bărbatul din imagine a deslușit misterul

Bărbatul din poza cu Naomi Hedman clarifică relația, dezvăluind că sunt “frați”. Bărbatul din poza cu Hedman o numește „soră”, dezvăluind natura apropiată a relației lor.

Naomi și „bărbatul misterios” se reunesc pentru a sărbători ziua de naștere a acestuia, fotografiile ajungând ulterior pe Instagram.

„Sora de suflet”, a scris acesta în dreptul imaginilor cu Naomi Hedman.

Florin Ristei s-a despărțit de Naomi Hedman

În debutul celui mai recent episod al emisiunii online pe care o prezintă împreună cu Speak, Florin Ristei a fost dezvăluit de colegul său că a avut o experiență aproape fatală cu doar câteva zile în urmă. Artistul a dorit să clarifice întreaga situație și a mărturisit că epuizarea a fost factorul principal care l-a dus la spital într-o situație de urgență.

Fanii celor doi au început își pună întrebări acum câteva săptămâni când au observat că Florin și Naomi nu mai apăreau împreună. Niciunul dintre ei nu a menționat acest aspect până recent, când artistul a clarificat situația și a dezvăluit că relația lor s-a încheiat.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar, de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat! (râde) Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente e nasol! Dar ce să facem frate? Acum m-ai pus, acum o să o sun după ce terminăm aici. Că mi-e dor de ea! (râde)”, a dezvăluit Florin Ristei în emisiunea menționată anterior.

După separarea de Florin Ristei, Naomi Hedman părea că și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Cu toate acestea s-a dovedit ca totul era doar un semnal fals.

Comentarii
  • Acum sper ca fatalaul ala de Ristei sa se abtina pe mai departe sa spurce rasa alba. Sunt atatea femei albe frumoase, romance da’ el se face „rechin de noroi”.

Adauga un comentariu