Cultural

Naomi Hedman, despre presupusa despărțire de Florin Ristei. „De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel”

Publicat: 06 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Naomi Hedman despre presupusa despărțire de Florin Ristei. De multe ori mi-aş dori ca lucrurile să meargă altfel
Naomi Hedman a transmis un mesaj cel puțin interesant după presupusa despărțire de Florin Ristei

După presupusa despărțire de Florin Ristei, Naomi Hedman a transmis un mesaj surprinzător în medium online.

Relația lor a început acum peste patru ani, iar la începutul anului 2021 s-au logodit.

Naomi Hedman, despre presupusa despărțire de Florin Ristei

În ultima perioadă, au apărut zvonuri cu privire la o posibilă despărțire între cei doi, însă niciunul dintre ei nu a confirmat această informație

„De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar atunci nu aș mai fi persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult”, a fost mesajul postat de Naomi Hedman pe pagina ei de Instagram.

Naomi Hedman Florin Ristei sunt recunoscuți pentru faptul că au păstrat discreția în ceea ce privește relația lor și evită să răspundă la întrebările curioase ale fanilor despre acest aspect. Până în acum, Florin Ristei a fost rezervat pentru o confirmare despre relația sa cu Naomi Hedman.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei, referitor la faptul că Naomi Hedman a șters toate imaginile cu el de pe platformele de socializare.

Astfel, fanii și urmăritorii celor doi sunt atenți la rețelele de socializare, în speranța de a afla mai multe detalii și clarificări din partea persoanelor implicate. Pe măsură ce zvonurile continuă să se răspândească, relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman rămâne un subiect de interes și speculație în mediul online.

Florin Ristei și Naomi Hedman trec printr-un moment dificil!

Florin Ristei și Naomi Hedman se confruntă cu munca dificilă! Cei doi au publicat mesaje pline de tristețe pe platformele de socializare, în urma unui eveniment nefericit. Florin Ristei și Naomi Hedman sunt profund afectați de durere! Cei doi trec printr-o perioadă extrem de dificilă și sensibilă, după ce pisica lor, Bozo, a încetat din viață.

Într-o situație atât de delicată pentru ei, cei doi au postat câteva imagini în mediul online în semn de omagiu pentru animalul de companie.

Naomi Hedman a împărtășit o imagine cu pisica ei, însoțită de un mesaj trist, la fel ca și Florin Ristei, care a exprimat câteva cuvinte pline de durere.

„Îmi va fi atât de dor de tine, Bozo”, este mesajul pe care l-a scris Florin Ristei, pe pagina personală de Instagram, alături de imagine cu animalul de companie.

Recent, Naomi Hedman a transmis un mesaj cel puțin interesant după presupusa despărțire de Florin Ristei.

Adauga un comentariu