Cancan ultimă oră

Natașa Raab suferă de o boală cumplită: „Mi-e greu, mi-e foarte greu!”

Publicat: 13 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Natașa Raab suferă de o boală cumplită Mi-e greu mi-e foarte greu
Singurătatea, boala și timpul petrecut doar în casă, departe de lumina reflectoarelor, Natașa Raab îi roagă pe cei ce o admiră și o prețuiesc să nu o uite

Natașa Raab, cunoscută de public ca și Coana Chiva din reclama de la lactate, s-a confruntat cu depresia și suferă de o boală autoimună care îi afectează creierul, vorbirea și sistemul locomotor. Acum, actrița a mai primit o veste care i-a pus sănătatea la pământ. Actrița suferă de Parkinson.

De aproximativ un an, vedeta stă departe de scenă, dar și de micul ecran. Nu a mai filmat nici spoturi publicitare noi și este preocupată doar de starea de sănătate.

Din anul 1988 este actor pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. Văzută pe micile ecrane în serialele „Inimă de țigan” și „Regina”, Natașa Raab este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. 

natasa raab
Natașa Raab, celebra actriță din România, în vârstă de 68 de ani a jucat în mai multe filme, fiind nominalizată la Premiul Gopo

Coana Chiva a dispărut din lumina reflectoarelor: Natașa Raab face dezvăluiri cumplite 

Celebra actriță din România, în vârstă de 68 de ani a jucat în mai multe filme, fiind nominalizată la Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal în anul 2011. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în anul 1988, în clasa domnului profesor Mircea Albulescu. 

Lector universitar între anii 1996 și 1999, conferenţiar universitar doctor la Departamentul de Artă Teatrală de la Facultatea de Litere, Universitatea din Craiova, Nataşa Raab-Guţul este, de asemenea, autoarea lucrării „Tipologie feminină în dramaturgia lui Cehov”, publicată în luna noiembrie al anului 2004.

Din 2019 actrița a rămas văduvă și a suferit după trecerea în neființă a acestuia și declară aceasta printr-un interviu că despărțirea de soț a fost una dureroasă: 

„Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic. L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu. Când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu”. 

natasa raab in tinerete
Din anul 1988 este actor pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova. Văzută pe micile ecrane în serialele „Inimă de țigan” și „Regina”

Nataşa Raab suferă de o boală autoimună care îi afectează creierul, vorbirea și sistemul locomotor a primit încă o veste care i-a pus sănătatea la pământ. Actrița suferă de Parkinson și spune că:

Sunt foarte bolnavă, am Parkinson atipic, tremur foarte rău, nu pot nici să merg, d-abia vorbesc, nu mai pot pronunța deloc cuvintele. Iau tratament, însă boala aceasta nu se vindecă. Nu pot să mai filmez, profesional nu știu ce aș mai putea face, la starea mea de sănătate

Actrița cere îndurare admiratorilor 

Singurătatea, boala și timpul petrecut doar în casă, departe de lumina reflectoarelor, Natașa Raab îi roagă pe cei ce o admiră și o prețuiesc să nu o uite. Și-a pierdut familia, soțul și fratele, și a rămas singură și suferindă de boli ce îi distrug creierul și memoria. 

În urma bolilor de care suferă, actrița a interacționat ultima dată cu lumina reflectoarelor în vara anului 2020 în care s-a chinuit să pronunțe celebrul slogan al produselor lactate pe care le reprezenta. Natașa spune că nu merge la un specialist în logopedie pentru că a fost profesor de dicție și își face singură exercițiile pentru a avea o vorbire mai bună.

Spune că banii pe care încă îi mai câștigă din spotul publicitar o ajuta pentru a plăti medicamenteleÎnainte de a se afirma în lumea actoriei, Natașa Raab a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele ale comunismului.

Adauga un comentariu