Razboi în Ucraina

„Negustorul morții” nu pierde timpul. S-a alăturat unui partid ultranaționalist și ar pleca „voluntar” în Ucraina 

Publicat: 12 dec. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Negustorul morții nu pierde timpul. S-a alăturat unui partid ultranaționalist și ar pleca voluntar în Ucraina 
Viktor Bout a susținut totodată că sprijină „din toată inima” „operațiunea militară” din Ucraina

Viktor Bout, supranumit „negustorul morții” eliberat joi, 8 decembrie, după 14 ani în închisoare în Statele Unite în schimbul vedetei americane de baschet Brittney Griner, s-a alăturat Partidului Liberal Democrat din Rusia, ultranaţionalist şi loial Kremlinului, a anunţat luni, 12 decembrie, liderul formaţiunii, citat de Reuters.

Într-un video postat pe Telegram, liderul LDPR Leonid Sluţki, aflat pe o scenă lângă negustorul ruse de arme, a spus: „Vreau să-i mulţumesc lui Viktor Anatolievici (Bout) pentru decizia pe care a luat-o şi să-i urez bun venit în rândurile celui mai bun partid politic din Rusia de astăzi”, relatează Agerpres.

„Negustorul morții” s-a oferit să plece „voluntar” în Ucraina

„Negustorul morții”, Viktor Bout a susținut totodată că sprijină „din toată inima” „operațiunea militară” din Ucraina. De asemenea, traficantul rus a mai spus și că „ar pleca cu siguranță voluntar pe front”. Declarația pare să fi fost făcută la postul rus de propagandă RT, într-un interviu, potrivit CNN.

Sursele media prezicează că în ciuda numelui său, LDPR a promovat de la fondarea sa în 1991 o ideologie dură, ultranaţionalistă, chemând Rusia să recucerească ţările fostei Uniuni Sovietice. Totodată, fondatorul şi liderul său de lungă durată, Vladimir Jirinovski, şi-a câştigat o reputaţie de showman politic pentru declaraţiile scandaloase şi comportamentul excentric până la moartea sa în aprilie.

Deşi era văzut ca un candidat serios la putere în timpul anilor 1990, LDPR şi-a asumat de atunci un rol de subordonat în sistemul politic al Rusiei, făcând o opoziţie simbolică faţă de blocul la putere Rusia Unită, în timp ce sprijină Kremlinul în majoritatea problemelor.

Partidul are o istorie de recrutare a unor personalităţi controversate în politica rusă. În 2007, Andrei Lugovoi, fost agent KGB căutat în Marea Britanie pentru uciderea cu un an înainte a ex-spionului rus Aleksandr Litvinenko, a fost ales în parlament din partea LDPR.

Traficantul rus ‘negustorul morții’ a ajuns la Moscova

Amintim că Rusia şi SUA au procedat joi, 8 decembrie, la un schimb de prizonieri, în urma căruia au fost eliberaţi traficantul rus Viktor Bout şi Brittney Griner. Schimbul de prizonieri a avut loc la Abu Dhabi. Precizăm că Viktor Bout ispăşea o pedeapsă de 25 de ani în SUA, în timp ce Brittney Griner fusese condamnată la 9 ani de închisoare.

Ulterior, traficantul rus a fost întâmpinat de familia sa la sosirea la Moscova, potrivit unor imagini difuzate de canalul de ştiri Rossia 24.

„Pur şi simplu m-au trezit în mijlocul nopţii şi mi-au spus să îmi fac bagajele. Nu a existat nici o informaţie clară în prealabil”, a povestit el. „Am ajuns aici, ăsta e cel mai important lucru”, a spus traficantul rus.

Anterior, mama sa îi mulţumise preşedintelui rus Vladimir Putin pentru eliberarea fiului său, fapt care a avut loc abia după negocieri îndelungate între Moscova şi Washington.

„Îi sunt foarte recunoscătoare preşedintelui nostru, Vladimir Putin. Mă înclin cu respect, ca mamă, şi faţă de Ministerul de Externe, condus de Serghei Lavrov”, a declarat ea la televiziunea rusă.

Cu toate acestea, „Negustorul morții” pare să nu piardp timpul și a declarat că ar pleca „voluntar” în Ucraina.

Comentarii
  • D.Trump cel Original a murit in Octombrie 1989.
    Cel pe care il vedeti este o clona care a aparut atunci in ’89, pentru ca planul Cabalei cuprindea si OPOZITIA CONTROLATA.

    Acum, dupa atatea miscari gresite ale Clonei D.Trump, Palariile Albe si-au dat seama ca va trebui sa-l puna in scurt timp la pastrare in beci si apoi sa-l judece si sa-i puna cravata unsa cu sapun.
    In ultima perioada si-a cam dat cu stangul in dreptul de multe ori.
    Si aceasta ,,condamnare” a schimbului de prizonieri este tot o reactie care il deconspira pe Trump clonatul.
    Viktor Bout este un pion foarte important pentru momentul actual si a fost scos din mana americanilor cu un scop. Atat deocamdata.
    De aceea Clonashul Trump sare ca prostul din baie.

    In scurt timp se va declansa asaltul final pentru DERATIZAREA planetei Pamant de JIVINELE care au subjugat omenirea de 3700 de ani incoace.

    V.Putin va demisiona in curand.
    Scopul este de a conduce toata actiunea planetara nu doar exterminarea nazistilor khazari din Ucraina, care in realitate s-a incheiat.

    Cititi printre randuri si in oglinda informatiile mass-media vanduta Cabalei, pentru ca asa veti mai afla cate ceva despre realitatea pe care ne-o prezinta eronat Cabala.

Adauga un comentariu