Actualitate

Nesimţire! Selecţionerul Norvegiei i-a jignit pe micii suporter

Publicat: 15 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nesimţire Selecţionerul Norvegiei i-a jignit pe micii suporter

Selecţionerul Norvegiei a făcut o declaraţie lipsită de bun simţ. Într-un interviu dat presei, Lars Lagerback a vorbit despre interdicţia de pe Arena Naţională. Acesta le-a spus jurnaliştilor că spera în comportamentul frumos al copiilor şi doreşte evitarea unor gesturi similare predecesorilor lor. Declaraţia este una extrem de conversata dacă luăm în considerare că vorbeşte despre nişte copii.

„Sper că fanii voștri tineri se vor comporta frumos și nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiți să luăm măsuri atât noi cât și celelalte țări. Aș fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat și în trecut.

Sunt lucruri îngrijorătoare și nu știu cum ar trebui să reacționăm. Nu știam că UEFA are aceste reguli. Nu înțeleg această regulă, dar trebuie să o respect”, a spus Lagerback, într-o conferință de presă.

Diseară, pe Naţional Arenă se va stabili un nou record mondial. Peste 30.000 de copii vor susţine naţională României. Decizia UEFA este una nou şi presupune intrarea copiilor sub 14 ani, gratuit, în cazul interzicerii accesul fanilor pe stadion.

Adauga un comentariu