Cancan ultimă oră

Neti Sandu, detalii halucinante. Prin ce momente a trecut din cauza unui fan curios: „M-a luat așa, de păr”

Publicat: 27 nov. 2021
Neti Sandu horoscop
Neti Sandu prezintă horoscopul pe micile ecrane de peste 26 de ani

Neti Sandu s-a confruntat cu o situaţie halucinantă în urmă cu mai mulţi ani. Vedeta de la ProTV a dat detalii despre acest moment şi a mărturisit că părul său a creat multe controverse de-a lungul timpului, însă întâmplarea acesta a reuşit să o şocheze cu adevărat.

Se pare că oamenii nu au crezut niciodată că Neti Sandu nu poartă perucă. În repetate rânduri, prezentatoarea TV a explicat acest lucru, însă fără niciun rezultat. Ani de zile telespectatorii au speculat faptul că Neti minte în ceea ce priveşte podoaba sa capilară, pentru că niciodată nu a apărut cu o altă coafură.

Mai mult, la un moment dat aceasta a fost hărţuită pe stradă de o persoană care şi-a dorit extrem de mult să afle „adevărul”.

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit că a ajuns chiar să fie trasă de păr în plină zi, pe stradă de un individ necunoscut:

„M-a luat așa de păr, să vadă dacă se smulge peruca. A mai fost o filmare aici, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa… să vadă dacă e părul meu.

Pe bune… Cum să faci așa ceva? Mai era și una la coadă la prăjituri. Eu nu am reușit în 27 de ani să-i conving că e părul meu.”, a dezvăluit Neti Sandu.

Ce spune Neti Sandu despre ”perucă”

Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «îți stă mai bine, rămâi așa». Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect.

Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu. (…) După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți.”, a povestit Neti Sandu, în cadrul unui interviu.

 

Adauga un comentariu