National

Nevasta lui Iordache are o pensie specială. Aceasta a crescut cu peste 500 de euro/lună în ultimii doi ani

Publicat: 17 feb. 2022
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Nevasta lui Iordache are o pensie specială. Aceasta a crescut cu peste 500 de eurolună în ultimii doi ani
Nevasta lui Iordache are o pensie specială, ea fiind fostă judecătoare la ICCJ. Pensia lui Magdalena Iordache a crescut cu peste 500 de euro/lună în ultimii doi ani.

Nevasta lui Iordache are o pensie specială, ea fiind fostă judecătoare la ICCJ. Pensia lui Magdalena Iordache a crescut cu peste 500 de euro/lună în ultimii doi ani.

Magdalena Iordache, soţia lui Florin Iordache, proaspăt ales preşedinte al Consiliului Legislativ, are o pensie specială de peste 5.200 de euro pe lună. Pensia ei a crescut cu aproximativ 500 de euro în ultimii doi ani.

Nevasta lui Iordache are o pensie specială

„25.300 de lei pe lună este pensia soţiei lui Florin Iordache, fosta judecătoare la ICCJ. Adică 5.277 de euro pensie pentru 30 de zile”, anunţa Virgil Burlă, jurnalist de investigaţii.

Magdalena Iordache a fost judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (Secţia Penală) şi s-a pensionat în 2015, la vârsta de 47 de ani.

Pensia nevestei lui Iordache a crescut în ultimii doi ani cu peste 500 de euro pe lună. În declaraţia de avere din 2019, Iordache arată că soţia sa are o pensie anuală de 263.018 lei, astfel încât încasa 4.750 de euro pe lună.

În plus, nevasta lui Iordache avea şi „venituri notariale”, astfel încât a ajuns la câştiguri de 7.400 de euro pe lună.

Iordache a apărat în Parlament pensiile speciale şi a luptat ca ele să fie extinse şi la primari. „Primarii trebuie să aibă pensii speciale, să vă intre bine în cap. (…) România merge înainte nu prin atacuri la Curte. România are nevoie de un cod administrativ. Avem nevoie de o reforma administrativă. (…) Primarii au nevoie de pensii speciale”, a declarat Florin Iordache în 2019.

Ca preşedinte al Consiliului Legislativ, Florin Iordache va avea un salariu de 12.000 de lei pe lună la care se vor adăuga şi alte beneficii aferente funcţiei.

Ce pensie are Monica Tatoiu? Mulţi pensionari şi-ar dori-o

Cine nu o cunoaşte pe celebra Monica Tatoiu? Invitată la multe canale de televiziune, la diverse emisiuni, este o prezenţă efervescenta mereu. Ştii însă ce pensie are Monica Tatoiu?

Conform spuselor ei, în fiecare lună primeşte în jur de 10.000 de lei pe cupon. Aşadar, nu are de ce să se plângă din punct de vedere financiar. Acum e cunoscută din postura de femeie de afaceri. Invitata pe la emisiuni, îi binedispune pe oameni cu întâmplări şi povesti din viaţa ei.

Cu ceva timp în urma spunea că are pe cartea de muncă nu mai puţin de 10.000 de euro. Iniţial, adică la începuturi, avea un salariu de numai 600 de dolari, dar apoi a ajuns la 10.000 de euro.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român şi nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele şi impozitele şi nu am acceptat să fiu plătită la negru. Dacă au nevoie de tine şi nu sunt multe persoane competente, salariul creşte. Eu am început cu 600 dolari şi am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

În ciuda sumei mare, Monica Tatoiu a recunoscut că, dacă nu era căsătorită cu bărbatul care îi stă de atâţia ani alături, i-ar fi cheltuit pe toţi şi nu ar mai fi avut nimic.

„Acum avem mulţi bani. Dacă nu eram cu Tatoiu (n.r. soţul ei) făceam praf toţi banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei şi nu pot să rezist la o blană”, a mai spus Monica Tatoiu.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii
  • UNDE EȘTI ȚEPEȘ SA FACI DREPTATE AN ȚARA ASTA CONDUSĂ DE INCOMPETENȚI HOȚI ȘPĂGARI ȘI CONRUPTI AN PRIMUL RÂND AN ȚARA NOASTRĂ EDUCAȚIA CONȘTIINȚA OMENIA ȘI LEGI ECHILIBRATE PENTRU POPORUL ROMAN LASĂ DE DORIT

  • Niste nesimtite, care sfideaza poporul roman care munceste cinstit. Ele ies la pensie la 47 ani, iar ceilalti la 65 ani, adevarata” dreptate si democratie”. Cine ia platit tatuaicei 10 mii de euro pe luna? probabil socitatea la care era patroana . Sa-i ajute Dumnezeu sa cheltuiasca banii pe doctori, medicamente, inmormantari si pomeni. Bani luati de pomana sa se duca pe pomeni !

  • Nu va mai agitati degeaba,cine pune stampila pe ei?Vorbiti pe la colturi,iar la votare va buluciti sa i votati. Va minte cu tot felul de promisiuni iar apoi plangeti,asa ca ciocul mic.

  • Ce a promis rujatul de rares inainte de alegeri? Cate pensii speciale a taiat? E tocmai invers,in loc sa le taie le a marit. Asa ca ciocul mic daca i ati votat ca fraierii care nu va mai desteptati cum zice imnul de o suta de ani.

  • Foarte bine fac acesti conducatori ca doar sunt votati de acest brav popor. Nu mai plangeti degeaba ca asta meritati.

  • Trebui puși la zid toți cu pensi mai mari de 100 de euro omeni cinsti care au plătit 40 de ani au pensi de 1200 neau alungat din tara numai cu părinți bețivani pleacă copii de acasă ei au fost mai bețivani curvari pușcăriași incompetenți hoții bine ca nu le rușine sa ridice pensiile acestea rușine sa va fie ce ați făcut pentru tara asta sa va meritați aceste pensi opriți-vă odată și luați mana de pe tara asta sa se poată întoarce copii noștri din tari străine acasa

  • Gunoaiele speciale nu se dezmint.
    Trăiesc precum viermii în untură.
    Le dorim viața lungă cit o larva de musca…

Adauga un comentariu