Local

Nicio zi fără accident rutier în Iaşi! Tamponare în zona Nicolina din municipiu – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicio zi fără accident rutier în Iaşi Tamponare în zona Nicolina din municipiu - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Accident rutier in zona Nicolina din Iași

Nicio zi fără evenimente în judeţul Iaşi. după o zi de joi, 4 septembrie 2020 când la Iaşi s-au produs mai multe accidente rutier, în această dimineaţă în zona Nicolina a avut loc o tamponare soldată cu victime.

În această dimineaţă în municipiul Iaşi a avut loc un accident rutier. Din primele informaţii de pare că au fost implicate două maşini. La faţa locului au ajuns de urgenţă poliţiştii rutier dar şi un echipaj de prim ajutor. Impactul a fost unul destul de puternic, dar nu s-a soldat cu rănirea gravă a vreunei persoane

Accident rutier în Iaşi, în zona Nicolina din municipiu

Două maşini au produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unor persoane. Impactul a fost unul destul de puternic ţinând cont că pagubele create în urma accidentului sunt semnificative. Totuşi, din fericire, viaţa niciunei persoane implicate în evenimentul rutier nu este pusă în pericol.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestuia. Menţionăm faptul că echipajul de prim ajutor a acordat, pe loc, îngrijiri medicale. Nicio persoană nu a fost transportată la spital. Traficul din zona se desfăşoară cu dificultate pentru că o bandă de mers este parţial blocată. Momentan nu se cunosc cauzele producerii evenimentului rutier dar vor fi stabilite după ce poliţiştii vor termina ancheta aflată în curs.

Zi tristă pe şoselele din Iaşi

În cursul zilei de joi, 3 septembrie, pe raza judeţului Iaşi, în Târgu Frumos, s-a produs o adevărată tragedie. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşata de un TIR. Femeia încercă să traverseze strada, moment în care a fost surprinsă de un TIR şi izbită. În pofida faptului că un echipaj de prim ajutor a ajuns de urgenţă la faţa locului, viaţa femeii nu a mai putut fi salvată.

„Șoferul unui ansamblu de vehicule care se deplasa pe raza orașului Târgu Frumos ar fi acroșat o femeie care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile. Victima a decedat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 9:00”, au transmis autoritățile.

Accident rutier în localitatea Dumbrava

De această dată vorbim de o dovadă de  inconştientă greu de imaginat. Un tânăr a intrat cu maşina într-un șanț de pe raza localităţii Dumbrava din Iaşi după ce, beat şi fără permis, a decis să urce la volanul unei maşini. Dacă iniţial, în urma accidentului, niciun pasager nu a vrut să le recunoască oamenilor legii că ar fi condus autoturismul, după mai multe cercetări s-a stabilit faptul că un tânăr care avea o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul respirat era şoferul.

Impactul a fost unul puternic, rezultând rănirea a trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără drept a unui autoturism pe drumurile publice, dar şi pentru conducere sub influenţa alcoolului. Tânărul a fost preluat de poliţişti şi duşi pentru recoltare probe de sânge pentru a stabili cu exactitate care este alcoolemia.

Adauga un comentariu