Titlurile zilei

Accident mortal petrecut la Târgu Frumos. O femeie a fost zdrobită de un TIR. Anchetatorii nu au reușit să o identifice

Publicat: 04 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident mortal petrecut la Târgu Frumos. O femeie a fost zdrobită de un TIR. Anchetatorii nu au reușit să o identifice
Încă un accident mortal s-a petrecut la Iași

Accident mortal la Târgu Frumos. O femeie a fost zdrobită de un TIR în zona unei treceri pentru pietoni. Anchetatorii nu au reușit să stabilească identitatea acesteia. Din câte se pare, aceasta avea aproximativ 70 de ani și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului

Accident mortal la Iași. O femeie a murit călcată de TIR ieri-dimineață la Târgu Frumos. Din câte se pare, aceasta s-ar fi angajat în traversarea străzii în zona unei treceri de pietoni. Șoferul TIR-ului nu a observat-o și a acroșat-o. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns imediat la fața locului, împreună cu polițiștii. Medicii au început manevrele de resuscitare după ce femeia a fost scoasă de sub TIR. În ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Rănile pe care femeia le-a suferit au fost extrem de grave.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii rutieri au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt.

„Șoferul unui ansamblu de vehicule care se deplasa pe raza orașului Târgu Frumos ar fi acroșat o femeie care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile. Victima a decedat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 9:00”, au transmis autoritățile.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt cât se poate de clare.

În urmă cu ceva timp un accident similar s-a petrecut în Podu Iloaei

O femeie În vârstă de 46 de ani a avut un sfârșit îngrozitor. În timp ce a traversat strada prin loc permis a fost acroșată de un TIR, strivită și târâtă aproximativ 600 de metri. Câteva zeci de minute circulația în zonă a fost blocată și puțini înțeleseseră ce s-a întâmplat. Imaginile erau desprinse parcă dintr-un film de groază. Pete de sânge erau peste tot, la fel și bucăți de țesut. Șoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 27 de ani, nici măcar nu a oprit după ce a provocat accidentul. Mai multe echipaje de poliție au plecat în urmărirea lui, fiind depistat undeva pe raza localității Sârca, la o distanța de câțiva kilometri buni de locul impactului. Oprit de oamenii legii, șoferul a fost surprins și a spus că nu și-a dat seama că a lovit un pieton. Acesta a fost condus de polițiști la locul tragediei și a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost negativ, însă pe numele șoferului s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Șoferul a fost anchetat penal pentru moartea femeii

Șoferul TIR-ului a fost anchetat penal.

„Șoferul unui TIR a surprins și accidentat o femeie care traversa regulamentar strada, iar mai apoi a părăsit locul accidentului. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, iar cercetările continuă pentru clarificarea întregii situații”, a declarat la acea vreme Adina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Femeia în vârstă de 46 de ani se numea Elena Arvinte și era din comuna ieșeană Românești.

Adauga un comentariu