Cancan

Nick Rădoi se desparte de Mădălina Apostol. S-ar părea că problemele financiare și-au spus cuvântul

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nick Rădoi se desparte de Mădălina Apostol. S-ar părea că problemele financiare și-au spus cuvântul
Nick Rădoi a fost părăsit de Mădălina Apostol deoarece ar fi prea zgârcit

Vestea că milionarul Nick Rădoi se desparte de Mădălina Apostol a luat prin surprindere show-biz-ul autohton, motivul fiind problema banilor. Astfel, frumoasa brunetă a revenit în țară și a lăsat să se înțeleagă că relația lor a ajuns într-un punct mort. Mai mult, se pare că cei doi au luat această decizie de comun acord.

Mădălina Apostol și Nick Rădoi nu mai formează un cuplu, iar motivul despărțirii ar fi anumite probleme financiare. Culmea, cei doi erau împreună de opt ani, însă problemele finaciare prin care trece milionarul și-au spus cuvântul.

Nick Rădoi se desparte de Mădălina Apostol

Speculațiile privind despărțirea dintre Mădălina Apostol și Nick Rădoi au apărut la scurt timp după întoarcerea brunetei în România. Fosta iubită a milionarului spune că relația ajunsese deja într-un punct mort, iar singura soluție a fost despărțirea, decizie pe care au luat-o amândoi de comun acord.

Tânăra spune că relația s-a încheiat și din cauza faptului că fostul iubit era destul de avar. Sumele impresionante pe care Nick Rădoi le deține nu erau întotdeauna disponibile pentru dorințele Mădălinei. Aceasta mai susține că un milionar care își dorește o relație cu o femeie frumoasă și tânără ar trebui să fie mult mai generos.

Mădălina Apostol a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a locui cu Nick în urmă cu ceva timp. Această decizie a făcut-o pe tânără să renunțe la familie, prieteni și  job, care reprezenta propria ei sursă de venit. Astfel, bruneta consideră că cererea sa de a primi mai mulți bani sau cadouri din partea milionarului este bine argumentată în favoarea ei.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-ar fi căsătorit în secret

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au hotărât să își oficializeze relația care dura de ani buni și astfel s-au căsătorit în secret. Zvonul nunții a fost în cele din urmă confirmat de frumoasa brunetă printr-un mesaj transmis milionarului în ziua în care acesta își sărbătorea onomastica: „La mulți ani, soțul meu”. Mai mult decât atât, Mădălina a mai folosit încă o dată sintagma „soțul meu” în mediul online încercând să îl apere pe Nick Rădoi de anumite acuzații și comentarii negative. Cu toate acestea, faptul că nu era destul de răsfățată finaciar a făcut-o pe Mădălina să-l părăsească.

„Eu merg acolo la el, stau mult și bine și când vin în România se așteaptă să am trei pomi din care ies bani. Și de aici pornesc problemele. Că aici sunt o grămadă pe capul meu și nu pot să las munca și să mă duc la el. E vorba despre lucrurile pe care eu le las baltă ca să mă duc la el și el îmi zice: «Hai, vezi ce faci!» și nu e normal și tocmai de aceea consider că avem vieți separate”, a mai declarant Mădălina Apostol.

Adauga un comentariu