Cancan

Nicolae Botgros este internat la reanimare. Artistul este în stare gravă

Publicat: 30 oct. 2020
Nicolae Botgros internat la reanimare
Nicolae Botgros a suferit unele complicații și a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor

Cunoscutul artist popular Nicolae Botgros, care a contractat noul coronavirus, a fost internat la reanimare, fiind în stare gravă. Potrivit autorităților medicale, rapsodul a suferit anumite complicații. Cu toate acestea, starea lui Nicolae Botgros este stabilă momentan.

În urmă cu trei zile, Nicolae Botgros ajungea, în stare gravă, la Institutul de Medicină de Urgență din Chișinău. Cunoscutul artist fusese depistat infectat cu noul coronavirus. Starea lui nu s-a ameliorat, din păcate, iar maestrul a ajuns acum la reanimare.

Nicolae Botgros, internat la reanimare

Artistul popular Nicolae Botgros se află internat de urgență într-un spital din Chișinău, după ce a fost depistat pozitiv la SARS-CoV-2. Nicolae Botgros a suferit unele complicații și a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor. Potrivit publika.md, starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros continuă să fie gravă.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină de Urgență, Dorina Arseni, a mărturisit că pentru viața artistului luptă cei mai buni medici din Republica Moldova. Totodată, Nicolae Botgros a suferit anumite complicații astfel că a ajuns la reanimare.

Informația a fost confirmată chiar de fiul violonistului, Corneliu Botgros. Acesta a declarat că tatăl său a fost stabilizat, însă starea lui este în continuare gravă. Fiul maestrului a mai precizat că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv. Acesta a mai adăugat că mai multe detalii nu ştie pentru că ei sunt izolaţi în spital, fără telefoane. Iar despre starea lor află doar de la şeful secţiei unde sunt internaţi.

Nicolae Botgros a devenit tătic la 65 de ani

În urmă cu doi ani, Nicolae Botgros a devenit tătic după ce amanta lui, Anișoara Dabija, a născut o fetiță. Chiar dacă și-a recunoscut copilul cu amanta, interpretul nu a divorțat, așa cum credea toată lumea.

Nu mă deranjează nimic, dar lucrurile controlate și cele inventate nu sunt pe placul meu. Se vorbește că am divorțat de soție. Nu este adevărat. Soția mea este acasă, mă așteaptă”, a declarat Nicolae Botgros.

Întrebat de Mirela Vaida cum s-a simțit când a devenit tătic la 65 de ani, Nicolae Botgros a mărturisit că este fericit.

Există o fetiță. M-am simțit exact cum eram la 25 de ani. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Fetița, Nicoleta, crește cu ajutorul nostru și al lui Dumnezeu. Eu am fost un bărbat care a recunoscut fetița, este o ființă care nu se dă la o parte. Dacă am păcătuit, să mă ierte Dumnezeu”, a mai mărturisit dirijorul.

Nicolae Botgros – carte de vizită

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei populare „Lăutarii”.

Acum, rămâne de văzut cum va evolua starea de sănătate a lui Nicolae Botgros după ce a fost internat la reanimare.
Comentarii
Adauga un comentariu