Cancan

Nicole Cherry a făcut terapie la psiholog. Ce spune cântăreața despre aceasta

Publicat: 26 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Îndrăgita cântăreață Nicole Cherry recunoaște că au fost anumite momente în viața ei când a făcut mai multe sesiuni de terapie la psiholog. Artista consideră că cel mai important este să-ți conștientizezi și să-ți accepți problema. Nu în ultimul rând, e bine să discuți despre ceea ce ai cu o persoană specializată.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Vedeta are o carieră de succes și reușește să aibă o relație apropiată cu fanii și le împărtășește acestora din activitățile sale curente. De asemenea, artista este împlinită și pe plan sentimental, având o relație frumoasă și de lungă durată.

Nicole Cherry a făcut terapie la psiholog

Cântăreața a precizat că în trecut a apelat la serviciile unui psiholog. Totodată, artista le-a împărtășit fanilor și ce părere are despre terapia specializată. Așadar, Nicole Cherry îi sfătuiește pe toți cei care vor să meargă la psiholog să facă acest lucru, dacă au nevoie. Artista a recunoscut că a apelat la serviciile unui psiholog, în trecut. Astfel, a vorbit deschis de multe ori despre pasiunea ei pentru psihologie.

Nicole Cherry abordează pe rețelele sale de socializare teme diverse, fiind de obicei foarte sinceră în răspunsurile ei. Artista a abordat recent subiectul terapiei, după ce a fost întrebată dacă ea a fost vreodată la psiholog. Cântăreața a dezvăluit că a avut parte de sesiuni de terapie și le-a recomandat fanilor care simt nevoia de un ajutor specializat să facă acest lucru.

„Dacă vrei să mergi la psiholog și să faci terapie este perfect normal. Dacă ai nevoie, de ce nu?! Și, da, am fost și eu la psiholog și nu e nimic rău în asta. Este foarte bine dacă-ți conștientizezi problema sau problemele pe care le ai și să le discuți cu o persoană specializată. Este foarte ok”, le-a transmis Nicole Cherry fanilor ei.

De multe ori se bazează și pe ajutorul divin

Pentru Nicole Cherry viața a fost darnică, iar artista a cunoscut o schimbare majoră față de copilărie. Totodată, Nicole a recunoscut că are în viața ei și zile mai puțin bune, ceea ce este un lucru absolut normal. Mai mult, Nicole Cherry a recunoscut că se bazează și pe ajutorul divin atunci când se află într-un impas.

„Am momentele mele. Încerc să le accept, pentru că e normal. Nu poate să fie totul roz în fiecare zi. Cred că foarte mult mă ajută Dumnezeu. Mă rog și mă ajută de fiecare dată când am nevoie”, a mărturisit cântăreața.

Nicole Cherry vrea să facă facultate de psihologie

Nicole Cherry a mărturisit că pasiunea ei pentru acest domeniu nu se limitează doar la terapie. Artista a mărturisit că avea în plan să facă facultatea de psihologie, dar a făcut jurnalismul până la urmă. Însă, nu exclude posibilitatea nici acum.

„Nu am mai dat la facultatea de psihologie. Am terminat facultatea de jurnalism și mă gândesc că poate la un moment dat o să fac și facultate de psihologie, mai ales că sunt atrasă de partea asta”, a explicat artista.

Iar faptul că Nicole Cherry a făcut terapie la psiholog o va ajuta pe viitor să înțeleagă și mai bine cum pot fi rezolvate problemele care ne afectează la nivel psihic.

Adauga un comentariu