Cancan

Nicole Cherry s-a căsătorit în secret?! Artista a fost surprinsă cu o „verighetă”

Publicat: 16 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicole Cherry s-a căsătorit în secret Artista a fost surprinsă cu o verighetă
Fanii cred că Nicole Cherry s-ar fi căsătorit după ce au observat un inel la mâna ei

Îndrăgita interpretă Nicole Cherry a încins internetul și multă lume crede că s-a căsătorit în secret după ce a apărut cu un inel misterios! Cu toate acestea, „cireșica” nu a dat un răspuns însă a precizat că relația cu iubitul ei este de lungă durată…

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul românesc. Cântăreața surprinde cu fiecare apariție, dovadă fiind și numărul uriaș de aprecieri pe care le primește pe rețelele de socializare.

Totodată, Nicole este foarte iubită și apreciată și de către partenerul ei, cu care are o relație de foarte mult timp. La cei 22 de ani pe care-i are, Nicole Cherry se poate declara mulțumită, tânăra artistă având lumea la picioare, nu doar internetul.

Nicole Cherry s-a căsătorit în secret?

Frumoasa cântăreață se iubește cu Florin de foarte mult timp, iar relația dintre ei pare să meargă din ce în ce mai bine. Cei doi amorezi s-au mutat împreună, iar fanii cântăreței așteaptă și vestea cea mare. Recent, Nicole a fost surprinsă cu un inel misterios pe deget, fiind luată la întrebări de către cei care o susțin necondiționat.

Tânăra nu a ezitat să răspundă, fiind foarte sinceră și astfel, a spus lucrurilor pe nume. Ba mai mult decât atât, artista a povestit pe internet, faptul că relația actuală este și cea mai lungă pe care a avut-o până acum.

„Relația actuală este cea mai lungă și singura pe care o pot numi relație. Eu cu Florin avem 2 ani jumătate”, a mai spus Nicole Cherry, despre relația ei cu Florin.

Nicole Cherry le-a mai dezvăluit fanilor ei că primul iubit l-a avut în adolescență, la vârsta de 17 ani.

Cum arăta în copilărie

Acum este o cântăreață de succes și o știe toată țara, dar puțini știu cum arăta vedeta în copilărie. De la fetița cu părul creț și zâmbetul inocent a devenit una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. De curând, Nicole Cherry a scos de la naftalină imagini din copilărie.

Nicoleta Janina Ghinea, după numele din buletin, este greu de recunoscut după pozele din copilărie. Vedeta în vârstă de 21 de ani nu mai seamănă cu cea din pozele copilăriei. Cântăreața a început să meargă la sală, și-a pus silicoane, iar pozele din trecut sunt doar o amintire.

Însă dincolo de toate acestea, rămâne marea întrebare, dacă Nicole Cherry s-a căsătorit în secret sau va face acest pas cât de curând…

Adauga un comentariu