Cancan

Nicole Cherry este însărcinată! Prima poză cu burtica de gravidă

Publicat: 09 iun. 2021
Nicole Cherry însărcinată
Nicole Cherry a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată și va deveni mămică în curând

Îndrăgita interpretă Nicole Cherry și-a anunțat fanii că este însărcinată și va deveni în curând mămică pentru prima oară. Cântăreața a anunțat fericita veste pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant. Totodată ea a postat și o imagine în care apare alături de iubitul ei și în care se vede burtica de gravidă.

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. Chiar dacă are doar 22 de ani, artista declara în urmă cu câteva luni că își dorește să devină mamă. Și visul s-a împlinit. Ea a declarat că vrea să aibă un copil cu iubitul său, Florin.

Nicole Cherry este însărcinată

Într-o rochie roșie, care i se mulează pe burtică, Nicole Cherry a postat alături de fotografie un mesaj emoționant, în care își anunța fanii că urmează să devină mămică. De remarcat este faptul că vedeta are câteva luni bune de sarcină, lucru pe care l-a și dezvăluit în mesajul ei. Celebra artistă a ținut să împărtășească bucuria cu fanii ei.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.”

Nicole Cherry și-a anunțat sarcina printr-un videoclip

Nicole Cherry a publicat pe YouTube noua ei piesă, „Scrie-mi pe suflet”, iar în videoclip, la final, vedeta își dezvăluie burtica de gravidă. Între Nicole Cherry și iubitul ei este o diferență de 8 ani. Cântăreața a povestit cum a funcționat relația lor de la bun început.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl meu și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea… Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry la începutul relației.

Așadar, vestea că Nicole Cherry este însărcinată a luat prin surprindere lumea showbiz-ului din România, ținând cont de vârsta artistei.

Adauga un comentariu