Cancan ultimă oră

Nicole Cherry, fotografie emoționantă cu fiica ei, Anastasia: „Totul!”

Publicat: 28 nov. 2021
Nicole Cherry a devenit cea mai nouă mămică din showbiz-ul românesc

Nicole Cherry a postat prima fotografie alături de fetița ei, Anastasia.

Nicole Cherry a devenit cea mai nouă mămică din showbiz-ul românesc. Celebra cântăreață în vârstă de 22 de ani a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și nu a durat mult până a împărtășit anunțul cu fanii ei. În urmă cu puțin timp, Nicole Cherry a distribuit o fotografie în care apare alături de micuța Anastasia.

Vedeta a decis ca pentru moment să îi țină ascuns chipul micuței, pe care l-a ascuns cu un emiticon care are chipul unui îngeraș. Fotografia a strâns în două ore peste 90.000 de like-uri. Prietenii virtuali au reacționat imediat în secțiunea de comentarii fotografiei, unde au felicitat-o pe Nicole Cherry  și i-au urat mult succes în rolul de mămică.

„Felicitări, frumusețe!!! Sa va trăiască!!!”, „Bine ai venit, ingerasule! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!”, „Felicitari mamicule frumos! Sa va traiasca!!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Nicole Cherry, primele declarații după ce și-a adus pe lume fetița

Nicole Cherry a fost extrem de entuziasmată de momentul în care își va strânge fiica în brațe.

Vedeta a declarat de nenumărate ori că cele nouă luni au trecut imediat. Artista a făcut primele declarații despre naștere, care a decurs perfect, iar ea și micuța Anastasia sunt bine. Tânăra nu poate descrie în cuvinte bucuria pe care o simte, atunci când își privește copilul, însă a încercat să le transmită fanilor din starea ei de bucurie.

„E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând!”, a transmis  Nicole Cherry,  pe pagina ei de Instagram.

Adauga un comentariu