Cancan ultimă oră

Nicole Cherry se confruntă cu câteva probleme importante! Ce dificultăți întâmpină viitoarea mămică

Publicat: 31 iul. 2021
nicole cherry cu bentita pe cap
Nicole Cherry este o viitoare mămică extrem de fericită și de împlinită

Nicole Cherry le-a povestit internauților despre problemele de sănătate cu care se confruntă în trimestrul doi de sarcină.

Nicole Cherry este o viitoare mămică extrem de fericită și de împlinită. Vedeta abia așteaptă să își țină în brațe fetița, dar până atunci se bucură de această perioadă specială în care se află.

Deși toate sunt bune și frumoase în viața artistei, există totuși un lucru de care Nicole Cherry se plânge în această perioadă.

Cântăreața le-a povestit internauților că are probleme cu vocea, iar o răgușeală supărătoare nu îi dă pace.

Viitoarea mămică din showbiz le-a relatat urmăritorilor ei de pe Instagram evoluția micii sale probleme cu vocea.

Atunci când a crezut că aproape s-a vindecat, Nicole Cherry a început să fie din nou răgusită. Ulterior, artista le-a spus fanilor ei că nu și-a revenit cu vocea sub nicio formă.

Atentă cu urmăritorii de pe social media, Nicole Cherry  nu ratează nici o ocazie să le poveastească ce mai este nou în viața ei.

De data aceasta, artista le-a împărtășit internauților îngrijorarea sa cu privire la vindecarea cât mai rapidă a vocii ei. Artista le-a mai spus fanilor că a fost la medic pentru a-i administra un tratament, însă Nicole Cherry a recunoscut că a întrerupt medicamentația, crezând că vocea i-a revenit la normal.

“ Vocea mea nu și-a revenit, dacă vă vine să credeți. Eu n-am fost atâta timp răgușită în viața mea.

Bine, ce-i drept, nici nu m-am ținut calumea de tratamentul acela. Mi s-a părut că mi-a trecut, iar m-a luat.” a spus Nicole Cherry într-un InstaStory.

Nicole Cherry a anunțat că va deveni mămică într-un mod inedit și emoționant. Vedeta a compus o melodie pentru iubitul ei, iar la sfârșitul videoclipului, Nicole Cherry le-a arătat fanilor ei și burtica de gravidă.

La scurt timp după aceasta, artista a dezvăluit fericită și sexul copilului pe care îl așteaptă.

„ Vom avea o Cireșică ”, a scris entuziasmată cântăreața pe Instagram.

 

Adauga un comentariu