Cancan ultimă oră

Nicoleta Guță a luat bani de la Stat! Cum a ajuns ANAF-ul să-i vireze 10.000 de lei în conturi fiicei regelui manelelor?

Publicat: 16 oct. 2021
Nicoleta Guță a avut probleme mari cu ANAF-ul din Petroșani, care a încercat s-o execute de două ori, în urmă cu câțiva ani

Nicoleta Guță a primit anul trecut peste 10.000 de lei de la ANAF. Suma respectivă a fost returnată în conturile fiicei manelistului după un proces care a durat mai mulți ani.

Nicoleta Guță a avut probleme mari cu ANAF-ul din Petroșani, care a încercat s-o execute de două ori, în urmă cu câțiva ani. Fiica lui Nicolae Guță a depus în 2017 o cauțiune de peste 10.000

de lei pentru a nu-i fi blocate conturile.

Nicoleta Guță și-a recuperat cauțiunea de 10.256 lei

Nicoleta Guță a fost subiectul unui control ANAF în urmă cu 4 ani, atunci când inspectorii de la Fisc au descoperit că fiica celebrului manelist are o datorie de peste 200.000 de lei la bugetul local. Din această sumă, femeia achitase puțin peste 800 de lei, impozit din cedarea folosinței bunurilor.

ANAF a emis pe numele fiicei lui Guță o somație, după care o decizie de executare silită.

Nicoleta Guță a luat legătura cu câțiva avocați care au sfătuit-o să notifice ANAF-ul că va contesta în instanță executarea silită, lucru care de altfel s-a și întâmplat.

Totuși, pentru a nu-i fi blocate conturile pe durata procesului, ea a plătit o cauțiune de 10.256 lei.

Procesul a durat câțiva ani, până când fiica lui Nicolae Guțăa decis să plătească toate datoriile către ANAF și să pună capăt acestei situații. Zis și făcut, doar că interpreta, deși a stins datoria, nu și-a mai văzut cauțiunea înapoi.

ANAF pusese ochii pe două proprietăți ale familiei Guță

După aproximativ un an, Nicoleta Guță a dat ea în judecată ANAF-ul pentru a-și recupera cei 10.256 lei pe care-i plătise deja. Abia anul trecut, situația a fost tranșată de judecători în favoarea fiicei manelistului, care a putut să-și recupereze astfel banii.

Conform informațiilor din dosar, ANAF pusese deja ochii pe un apartament și un teren de 900 mp din Petroșani care aparțineau Nicoletei Guță și pe care instituise sechestru. Până la urmă, lucrurile s-au rezolvat după ce femeia și-a plătit datoria.

Nicoleta Guță deține mai multe afaceri în Peroșani, cum ar fi un magazin cu produse bio, unul cu haine de firmă, bijuterii și produse cosmetice dar și o cofetărie. De asemenea, și frații Nicoletei au mai multe afaceri în oraș: un showroom cu mașini aduse din străinătate, un cazino și chiar un local cu muzică live, care a a funcționat până anul trecut în subsolul teatrului din Petroșani.

Adauga un comentariu