Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nicoleta Nucă, criticată pentru kilogramele în plus: „Am fost însărcinată de vreo patru ori până acum”

Nicoleta Nucă, criticată pentru kilogramele în plus: „Am fost însărcinată de vreo patru ori până acum”

15 iul. 2022, 21:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nicoleta Nucă a mărturisit că a fost aspru critică atunci când a pus câteva kilograme în plus și s-a arătat deranjată de aluziile care s-au făcut cu privire la silueta ei. Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit că deși și-a asumat statutul de persoană publică, o deranjează atunci când oamenii nu înțeleg că și vedetele trec prin perioade dificile.

„Mi se pare că în momentul în care alegi să intri în lumea asta, îți și asumi într-un fel că oamenii o să tindă să intre cu picioarele în viața ta… Să afle lucruri sau să presupună că știu lucruri despre tine sau să inventeze, ceea ce mi se pare și cel mai urât, după părerea mea”, a spus artista, potrivit fanatik.ro.

Nicoleta Nucă, criticată pentru kilogramele în plus

Artista a mărturisit că a foat mereu criticată pentru kilogramele pe care le avea în plus. Mai mult decât atât, artista a spus că oamenii credeau că este însărcinată.

„Dacă e să o luăm așa, am fost însărcinată de vreo patru ori până acum. Ar fi trebuit să am o armată de copii acasă. Știau că asta este, poate, o aluzie la faptul că am pus câteva kilograme în plus. Mi se pare absurd că în lumea în care trăim, oamenii să creadă că persoanele publice sau vedetele sau artiștii nu sunt și ei oameni care trec prin diferite etape ale vieții lor”, a mai declarat ea.

Cum se menține în formă Nicoleta

Nucă Nicoleta Nucă are o siluetă tonifiată, iar asta se datorează antrenamentelor și alimentației sănătoase.

„Nu am slăbit ca număr de kilograme, mai probabil am înlocuit masa adipoasă cu cea musculară. Eu mănânc carne, dar variez și cu alte surse de proteină. Mănânc pește și fructe de mare, fasole roșie, tofu, tempeh. Am 1,60 înălțime și 54 kg, dar sunt grea și asta pentru că am multă masă musculară. Mi-am făcut de curând niște investigații în acest sens și a reieșit că am 13% grăsime, ceea ce este perfect, având în vedere că limita de țesut adipos pentru o persoană care face sport este între 16% – 18%. Nu am ținut niciodată dietă. Nu rezist. Fac foarte mult sport. Merg de 4-5 ori la sală. (…) Sunt pofticioasă. Am eliminat zahărul și dulciurile din alimentația mea. Un băiat mi-a spus că am fundul mare, dar eu mă mândresc cu asta”, mărturisea artista cu ceva timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *