Cancan

Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei artiste

Publicat: 09 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei artiste
Frumoasa artistă Nicoleta Nucă este mai fericită ca oricând alături de logodnicul ei și se pregătește de nuntă.

Îndrăgita cântăreață Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă. Vedeta trăiește de mai bine de 4 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ursache, iar de curând cei doi au anunțat că sunt pregătiți să facă marele pas. Nicoleta Nucă a fost cerută deja în căsătorie, iar pregătirile și planurile de nuntă sunt în discuție. Cântăreața radiază de fericire alături de partenerul ei și este gata să îmbrace rochia de mireasă. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei artiste.

Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă la vârsta marilor împliniri

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Nicoleta Nucă, se pregătește de nuntă și este mai fericită ca oricând. La vârsta de 28 de ani, cântăreața are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. De curând, vedeta a vorbit despre planurile de viitor, dar mai ales despre pregătirile pentru cel mai frumos eveniment din viața ei și a iubitului acesteia.

Nicoleta Nucă și logodnicul ei, toboșarul Alex Ursache, vor face nuntă anul viitor, dar își doresc să fie o nuntă atipică, pe placul lor. Recent, frumoasa artistă a mărturisit cum va avea loc mult așteptatul eveniment.

,,Ne dorim o nuntă foarte mică, cât mai mică și cât mai intimă, la care vor participa doar cei mai apropiați oameni, gen părinții și prima mână de oameni din viața noastră și cam atât. Nu suntem genul cu evenimente grandioase și sute de oameni care să vină doar să facă prezența. Nu vrem să facem business din nuntă. Cred că ne rezumăm la 15 oameni, la modul acela va fi. (…)

La ortodocși nașii sunt obligatorii, dar noi nu suntem ortodocși. Suntem creștini baptiști. Din câte știu nu este obligatoriu să ai nași, cel puțin la noi. Nunta va fi la anul dacă ne ajută Dumnezeu și dacă reușim să ne organizăm cu toate.”, a precizat celebra cântăreață.

Nicoleta Nucă și iubitul ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Artista a vorbit de puține ori despre viața sa privată, dorind să țină planul personal departe de ochii curioșilor. Vedeta se bucură de aprecierea publicului și face furori de fiecare dată câmd apare la evenimentele mondene.

O artistă la înălțime este și frumoasa Alina Eremia. Aceasta are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită. De asemenea, Lora este una dinre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta nu ezită să îți surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, la fel ca iubita lui Răzvan Simion, frumoasa Daliana Răducan. Aceasta nu ține cont de vârstă și arată spectaculos.

Ce spune celebra cântăreață despre bărbatul care i-a cucerit inima

Nicoleta Nucă și iubitul ei, Alex Ursache, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani. Cei doi radiază de fericire și se afișează împreună la evenimentele mondene. Aceștia au planuri mari de viitor, iar după ce artista a fost cerută în căsătorie, acum vedeta și partenerul ei se pregătesc de nuntă. Artista l-a cunoscut pe logodnicul ei la o petrecere, iar de atunci sunt de nedespărțit.

,,Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unui artist din România, eu știind totuși că lui îi place de mine, adică auzisem, fiindcă în lumea mică a showbizului circulă vorbele și auzisem de această atracție, s-o numim așa, a lui față de mine. Ulterior, ne-am cunoscut și a devenit totul reciproc.”, a declarat artista.

Nicoleta Nucă are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima și care îi va deveni soț cât de curând. Frumoasa cântăreață a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie într-un moment în care nu se aștepta.

,,Cererea în căsătorie m-a luat foarte tare prin surprindere, la modul că am rămas un pic șocată. M-am emoționat, mi s-au umezit ochii, a  fost un lucru pe care mi l-am dorit și cu siguranță visam să vină la momentul potrivit și așa s-a și întâmplat. Eram într-o mică escapadă la Istanbul, este unul dintre orașele noastre preferate. S-a întâmplat acolo, frumos, la apus, pe o barcă, lângă Turnul Kiscalesi. A fost un moment foarte frumos.”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa artistă Nicoleta Nucă este mai fericită ca oricând alături de logodnicul ei și se pregătește de nuntă. Cântăreața va îmbrăca rochia de mireasă anul viitor, însă evenimentul va fi unul atipic, după preferințele vedetei. La vârsta de 28 de ani, Nicoleta Nucă are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu