Actualitate

Nicușor Dan, despre proiectele pe care le are pentru Capitală: „Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă”

Publicat: 24 aug. 2020
Nicușor Dan
Dana Budeanu spune că mai are înregistrări cu Nicușor Dan

Nicușor Dan, despre proiectele pe care le are pentru Capitală: „Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă”. Fiindcă este un simbol pentru idealurile sale pentru Capitală, Nicușor Dan a ales Magazinul Bucureşti ca loc unde să anunţe inaugurarea sediului de campanie. Acesta a completat că este nevoie de o reconstruire, deoarece „acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie, va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism”. De asemenea, Dan Barna, liderul USR îl susține pe Nicușor Dan și consideră că este cel mai îndreptățit să fie primarul Bucureștiului

„În mod special am vrut să alegem un loc simbolic pentru Capitală – magazinul Bucureşti. E un magazin construit în interbelic şi naţionalizat în 1948, refolosit ca magazin în perioada comunistă şi lăsat să se distrugă în perioada post-comunistă, reconstruit după cum vedeţi de nişte investitori privaţi. Este simbolic pentru ceea ce vrem să facem cu Bucureştiul.

Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism. Am ales să ne facem sedul de campanie aici, pentru că suntem practic la kilometru zero al Bucureştiului”, a afirmat Nicuşor Dan luni, la evenimentul de inaugurare a sediului de campanie.

Nicușor Dan, despre proiectele pe care le are pentru Capitală: „Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă”

El a completat că bucureştenii au cerut această alianţă între PNL şi USR-PLUS care să scape Capitala de administraţia defectuoasă a PSD.

„Suntem alături de reprezentaţii PNL şi USR-PLUS. Bucureştenii ne-au cerut această Alianţă şi am dat curs rugăminţii lor, bucureştenii ne-au cerut să scăpăm Bucureştiul de administraţia dezastruoasă a PSD şi am făcut asta. Putem să facem din Bucureşti oraşul de care bucureştenii să fie mândri”, a conchis Dan.

De asemenea, Dan Barna afirmă că Nicuşor Dan va crea o Capitală cu adevărat europeană.

„Astăzi Bucureştiul are şansa să scape de pesedism. Nicuşor Dan e probabil mai îndreptăţit ca oricine altcineva să fie primarul Capitalei. Mergeţi la vot pe 27 septembrie votaţi candidaţii USR-PLUS şi ai PNL, Nicuşor Dan şi candidaţii la cele 6 sectoare pentru a transforma Bucureştiul într-o Capitală cu adevărat europeană”, a afirmat Barna.

Acesta a mai adăugat câteva proiecte pentru Capitală care ar putea fi benefice, dar și realizabile.

„Prezenţa mea aici are şi un alt rost. Mesajul pe care vreau să îl transmit e acela că Guvernul va susţine toate proiectele necesare Bucureştiului, toate proiectele indispensabile pentru a creşte calitatea vieţii în Bucureşti. Se ştie că o lungă perioadă de timp proiecte foarte importante pentru Bucureşti au fost blocate. Ne angajăm ca alături de Nicuşor Dan să finalizăm toate proiectele importanta pentru Bucureşti – Autostrada de Centură, Inelul verde care să reducă poluarea. Am discutat cu Nicuşor Dan şi cu ministrul Transporturilor privitor la inelul feroviar, care a fost lăsat în paragină şi care poate fi o soluţie benefică pe călătoria pe circumferinţa Bucureştiului, pentru că e o soluţie suplimentară pentru Bucureşti”a, conchis preşedintele PNL.

Luni, candidatul unic al dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan, Ludovic Orban şi Dan Barna au participatâ la inaugurarea sediului de campanie de lângă Magazinul Bucureşti.

Adauga un comentariu