Actualitate

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale
Liviu Pleșoianu publică pe pagina sa de Facebook un video cu Nicușor Dan atacându-l pe președintele Klaus Iohannis, despre care spunea că nu mai contează pe scena politică

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale. La început de campanie electorală, Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, o invită pe Gabriela Firea  în ultima săptămână de campanie la trei dezbateri electorale.

”Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid.

Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie.

Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între candidații la Primăria Capitalei și în special între principalii doi candidați, conform tuturor sondajelor de opinie.

Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie.

Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș”, scrie Nicușor Dan.

Nicușor Dan, despre proiectele pe care le are pentru Capitală: „Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă”

Nicușor Dan, despre proiectele pe care le are pentru Capitală: „Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă”. Fiindcă este un simbol pentru idealurile sale pentru Capitală, Nicușor Dan a ales Magazinul Bucureşti ca loc unde să anunţe inaugurarea sediului de campanie.

Acesta a completat că este nevoie de o reconstruire, deoarece „acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie, va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism”. De asemenea, Dan Barna, liderul USR îl susține pe Nicușor Dan și consideră că este cel mai îndreptățit să fie primarul Bucureștiului

„În mod special am vrut să alegem un loc simbolic pentru Capitală – magazinul Bucureşti. E un magazin construit în interbelic şi naţionalizat în 1948, refolosit ca magazin în perioada comunistă şi lăsat să se distrugă în perioada post-comunistă, reconstruit după cum vedeţi de nişte investitori privaţi. Este simbolic pentru ceea ce vrem să facem cu Bucureştiul.

Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism. Am ales să ne facem sedul de campanie aici, pentru că suntem practic la kilometru zero al Bucureştiului”, a afirmat Nicuşor Dan luni, la evenimentul de inaugurare a sediului de campanie.

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale

El a completat că bucureştenii au cerut această alianţă între PNL şi USR-PLUS care să scape Capitala de administraţia defectuoasă a PSD.

„Suntem alături de reprezentaţii PNL şi USR-PLUS. Bucureştenii ne-au cerut această Alianţă şi am dat curs rugăminţii lor, bucureştenii ne-au cerut să scăpăm Bucureştiul de administraţia dezastruoasă a PSD şi am făcut asta. Putem să facem din Bucureşti oraşul de care bucureştenii să fie mândri”, a conchis Dan.

De asemenea, Dan Barna afirmă că Nicuşor Dan va crea o Capitală cu adevărat europeană.

 

Adauga un comentariu