National

Nicușor Dan, vești rele pentru bucureșteni: „Umează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost ultimele două săptămâni”

Publicat: 08 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicușor Dan vești rele pentru bucureșteni Umează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost ultimele două săptămâni
Primarul Capitalei, Nicușor Dan

Nicușor Dan, vești rele pentru bucureșteni! Nicușor Dan, primarul general al Capitalei a afirmat că sistemul de termoficare le va crea numeroase probleme bucureștenilor în această iarnă. Acesta susține că următoarele trei luni vor fi asemănătoare cu ultimele două săptămâni. Acesta a avertizat cu privire la următoarele luni din cauza sistemului de termoficare.

„Umează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost ultimele două săptămâni. Din păcate. În ultima săptămână am avut o avarie majoră Elcen, sectoarele 2 și 3 au suferit de sâmbătă dimineața până în seara aceasta. Sper ca în seara asta să fie în parametri optimi. Fiind așa multe găuri pe rețea, Elcen ca să compenseze trebuie să lucreze cu un motor turat la maximum”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la Digi24.

Nicușor Dan a menționat că în privința avariei care a afectat două unități medicale din Capitală, conducerea acestora a fost anunțată din timp.

„Aici a fost o lucrare obligatorie, care s-ar fi putut face în vară dar nu s-a făcut. Dacă nu era remediată în așa zi putea să se extindă.Mangerii spitelor au fost preveniți. La Colentina managerul și-a luat măsuri, a adus instalații electrice. La Victor Babeș s-a constatat seara că e frig. Acea avarie s-a remediat în noaptea în care s-a anunțat că se va remedia”, a precizat Nicușor Dan.

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că nu a făcut nimic de când a preluat mandatul: „Cum să nu faci nimic pentru oameni, dar să te faci că lucrezi”

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei și actual prim-vicepreședinte al PSD București, a scris un mesaj dur, pe o pagină de socializare, la adresa lui Nicușor Dan. Se pare că Firea nu a trecut peste înfrângerea suferită la alegerile locale și îl acuză pe Nicușor Dan, actualul primar, că nu a produs nimic de când a preluat mandatul.

Postarea realizată de aceasta vine ca urmare a anunțului făcut de Nicușor Dan că a renunțat la paza asigurată pe palierul unde se află biroul primarului, inclusiv la paza din fața biroului său, pentru care erau repartizați cinci polițiști locali, zilnic. El a decis ca personalul care asigură paza Primăriei să fie redus de la 27 la 10 persoane.

Astfel, prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat a reacționat virulent, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare.

“Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Polițiștii locali din toată țara sunt la dispozitia Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă. E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap”, a spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea susține că Nicușor Dan nu a făcut nimic din ce a promis în campania electorală.

“În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii – cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat in campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvenului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare! Adică, intră peste atribuțile ministrului de interne. Își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Adauga un comentariu