National

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că nu a făcut nimic de când a preluat mandatul: „Cum să nu faci nimic pentru oameni, dar să te faci că lucrezi”

Publicat: 24 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că nu a făcut nimic de când a preluat mandatul Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi
Gabriela Firea și Nicușor Dan

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei și actual prim-vicepreședinte al PSD București, a scris un mesaj dur, pe o pagină de socializare, la adresa lui Nicușor Dan. Se pare că Firea nu a trecut peste înfrângerea suferită la alegerile locale și îl acuză pe Nicușor Dan, actualul primar, că nu a produs nimic de când a preluat mandatul.

Postarea realizată de aceasta vine ca urmare a anunțului făcut de Nicușor Dan că a renunțat la paza asigurată pe palierul unde se află biroul primarului, inclusiv la paza din fața biroului său, pentru care erau repartizați cinci polițiști locali, zilnic. El a decis ca personalul care asigură paza Primăriei să fie redus de la 27 la 10 persoane.

Astfel, prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat a reacționat virulent, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare.

“Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Polițiștii locali din toată țara sunt la dispozitia Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă. E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap”, a spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea susține că Nicușor Dan nu a făcut nimic din ce a promis în campania electorală.

“În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii – cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat in campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvenului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare! Adică, intră peste atribuțile ministrului de interne. Își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: „Totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui”

Firea este de părere că mandatul lui Nicușor Dan ar trebui să își pună amprenta asupra Bucureștiului, deoarece are „guvernul de partea lui”.

“Oamenii au nevoie de rezultate concrete, de continuarea investițiilor în spitale, șantierele ar trebui să duduie, totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui.

Cu asta a defilat toată campania : va avea buget, fonduri, bani cu nemiluita de la guvern si proiecte aprobate pe bandă rulantă”, a mai spus Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: „Noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat”

Fostul primar al Capitalei afirmă că Nicușor Dan nu a făcut nimic nou, în afară de proiectele la care ea a muncit luni sau chiar ani. Firea susține că oamenii vor vedea „vrăjeala lui din campanie”.

“În afară de proiectele muncite de mine și echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire, pentru minciunile din campanie. Ușor, ușor iese adevarul la iveală! Vrăjeala lui din campanie a trecut. Acum îi roagă pe oameni să “aibă răbdare”, a încheiat mesajul de pe Facebook Gabriela Firea.

Nicuşor Dan: „Primăria nu trebuie să fie o fortăreață, ci o instituție deschisă, cu activitate transparentă”

Nicușor Dan anunță că va folosi personalul utilizat în paza Primăriei la „activități cu adevărat utile bucureștenilor”, fiindcă această instituție nu trebuie să fie păzită ca o cetate.

„Este nepotrivit ca o Primărie, unde cetățenii trebuie să aibă acces pentru rezolvarea problemelor curente, să fie păzită ca o cetate. Am promis că voi folosi personalul din instituțiile aflate în subordinea Primăriei la activități cu adevărat utile bucureștenilor.

De acum, 20 de polițiști locali vor fi pe teren, împreună cu personalul de la Garda de Mediu. Sunt convins că vor face o treabă excelentă și își vor putea îndeplini misiunea de a asigura o viață mai bună cetățenilor. Eu, personal, nu am nevoie de pază la ușă, iar Primăria nu trebuie să fie o fortăreață, ci o instituție deschisă, cu activitate transparentă”, a transmis Nicușor Dan, informează Mediafax.

Adauga un comentariu