National

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: „Asta se cheamă înșelătorie pe față! S-a terminat campania, și-a luat omul votul de la cetățeni”

Publicat: 18 nov. 2020
Gabriela Firea nervoasă
Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea

După ce primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că această iarnă va fi una grea, din cauza rețelei principale de transport a agentului termic, care este „de trei ori mai proastă decât acum trei ani”, Gabriela Firea l-a atacat dur.

Prim-vicepreședintele PSD a postat, pe o pagină de socializare, un mesaj fulgerător, în care a evidențiat faptul că, în timpul campaniei electorale, Nicușor Dan a menționat în repetate rânduri că situația se va schimba, iar bucureștenii se vor bucura de un oraș, care va funcționa impecabil, datorită bugetului îndestulător din partea Guvernului.

Astfel, Gabriela Firea demontează mitul noului București, promis de Nicușor Dan, afirmând că acesta a picat imediat după ce s-a terminat campania electorală.

“A iesit primarul dreptei unite sa ne spuna ca va fi rau. Greu. Sa avem rabdare. Dupa ce toata campania a promis ca va fi bine, ca are guvernul de partea sa, care ii va da buget indestulator si aprobari rapide pentru proiecte.

S-a terminat campania, si-a luat omul votul de la cetateni, plus ce au mai furat cu procese verbale modificate cu carioca, tablete “defecte”, voturi nule etc si gata, acum spune adevarul.

Adevarul e ca va fi cam greu si “cetatenii trebuie sa inteleaga si sa aiba rabdare”, zice primarul “noului Bucuresti”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Nicuşor Dan a declarat că „tot ce putem să facem este să intervenim rapid”

“Nu sunt bani, primaria are datorii – ce am repatat pana la epuizare -, vor fi avarii – deci opriri de apa calda si caldura, traficul s-a mai domolit cu scolile on line si telemunca, spitalele sunt construite inainte de Revolutie – deci e greu cu noile conditii ISU. Dar, pentru toate exista o rezolvare : call center”, a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Acum o zi, președintele Capitalei a mers şi a văzut call-centerul în curs de implementare.

“Functiona si inainte. Nu asta e solutia salvatoare. Dar, vrea sa inchida gura cu masuri de suprafata, nu in profunzime. Asta e realitatea! Alta decat cea clamata in campanie”, a mai punctat Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: „Asta se cheamă înșelătorie pe față”

Fostul edil al Capitalei condamnă acțiunile lui Nicușor Dan și îl acuză de înșelătorie.

“Asta se cheama inselatorie pe fata! Sa-i inseli pe oameni ca o vor duce bine cu tine, ca ai solutii, sustinere si pe urma sa-i anunti ca va fi greu. Ca trebuie sa fie calmi si rabdatori.

A mai cazut un mit. Din pacate pentru noi toti”, a încheiat mesajul pe Facebook Gabriela Firea.

Gabriela Firea continuă seria atacurilor. L-a luat la rost și pe Florin Cîțu

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a lansat pe pagina ei de Facebook un atac fulgerător la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Gabriela Firea este de părere că Florin Cîțu minte referitor la revenirea economică în „V”, această fiind un „V blegit, adică un L, de la Ludovic Orban”.

”Vă mai amintiți de Cîțu? Cel care ne-a îndatorat țara, astfel încât vor plăti și copiii noștri. Acum nu face altceva, decât să continue seria minciunilor și a aberațiilor pe care le-a transmis public de mai bine de un an. În timp ce a îngropat industria, a distrus HORECA, agricultura, comerțul a anunțat mereu o iluzorie revenire în V a economie. În loc să fie un V este un L, de la Ludovic Orban. Un V blegit“, susține Gabriel Firea.

Adauga un comentariu