Cancan ultimă oră

Nimeni nu se aștepta la asta. Ce studii are Mircea Badea? Cât câștigă prezentatorul TV

Publicat: 06 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mircea Badea este admirat și urât deopotrivă pentru teribilismul de care dă dovadă în orice situație și pentru limbajul ”colorat”. A ”reușit”, de-a lungul timpului, să își transforme prietenii în dușmani și invers, însă este – incontestabil – o vedetă media. Controversată, e drept, însă așa sunt toate vedetele, indiferent de domeniul în care activează.

Mircea Badea a terminat Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, apoi a început să lucreze la Radio Total, în anul 1990. Directoarea radioului, Jeana Gheorghiu i-a acordat credit lui Badea. Ajutată de Mihai Tatulici, Jeana Gheorghiu i-a făcut debutul în televiziune la postul Tele 7 abc. Mircea Badea a fost apreciat și a devenit cunoscut în lumea televiziunii.

A acceptat să lucreze pentru Antenă 1, Protv, Prima Tv și Realitatea TV. La Antena 1, Mircea a prezentat matinalul numit „Dimineață devreme”, alături de bună să prietenă și moderatoare TV, Teo Trandafir. Împreună au realizat o emisiune care a făcut rating, la un moment dat alăturându-se și Oreste. După un timp, emisiunea nu a mai fost difuzată, iar Teo a mers la Pro Tv, Mircea și Oreste realizând împreună o emisiune, la Antena 1. După ce a încercat să se lanseze în afaceri, eșuând, Mircea Badea a revenit în televiziune cu emisiunea ”În gura presei”, conform biografii.famouswhy.ro.

Cât câștigă Mircea Badea

Chiar vedeta s-a dat de gol cu privire la salariul lui lunar, pe rețelele de socializare. Realizatorul emisiunii „În gura presei”, a dezvăluit pe Instagram, că a plătit către stat suma de 8911 lei în data de 23 noiembrie, bani ce reprezintă TVA. „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea.

Internauții i-au calculat salariul, pornind de la cifrele publicate, astfel, Mircea Badea ar câştiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecând de la ideea că plăteşte TVA DE 8911 lei, scrie wowbiz.ro.

Adauga un comentariu