Prima pagină » IT&C » Jocuri » Nivelele jocului Candy Crush Saga- sfaturi utile
Nivelele jocului Candy Crush Saga- sfaturi utile

Nivelele jocului Candy Crush Saga- sfaturi utile

21 iul. 2017, 10:09,
în IT&C
a:3:{s:7:"site_id";i:5;s:6:"old_id";i:21648;s:8:"site_url";s:9:"it.bzi.ro";}

Candy Crush Saga este un joc dinamic care a depasit deja 2000 de nivele.

in primele cateva nivele de Candy Crush, va veti familiariza cu modul de a juca jocul si toate elementele de baza ale bomboanelor, efectuand miscari si finalizand misiuni.

Dupa nivelele de inceput, veti incepe sectiunile numite „Lumi” (Lumea I, Lumea aIIa etc) in care nivelele sunt grupate impreuna in capitole sau episoade.

Aventura Candy Crush Saga te poarta prin cinci tipuri diferite de nivele, unde le puteti juca gratuity pe candycrush.ro:

  1. Nivele cu un scor tinta – obtineti un scor minim pentru a trece nivelul.

Aceste nivele pot avea blocante sau alte obstacole, dar obiectivul principal este obtinerea scorului cerut. Pentru aceste nivele, pictograma este portocalie!

Sfaturi despre cum sa invingi nivelele cu un scor tinta:

  • in cele mai dificile nivele va exista un scor minim mare, dar o cantitate mica de mutari e permisa. Maximizati folosirea combinatiilor de bomboane speciale sau mutarile sa fie doar activarea bomboanelor speciale, deoarece acestea aduc mai multe puncte.

  • Nu incercati sa eliminati ingredientele sau jeleurile, concentrati-va pe obtinerea cat mai multor miscari posibile.

  1. Nivele de jeleu – eliminati toate jeleurile de pe bord

Puteti elimina o placa de jeleu din nivel, facand o mutare peste patratul jeleu. Concentrati-va pe potrivirea placilor de jeleu inainte de a va deplasa spre alte bomboane de pe ecran.

Nota: Aveti grija de patratele de jeleu din partea superioara a bordului si de patratele de jeleu aflate in colturi ciudate. Acestea sunt mai dificil de combinat ca 3 bomboane la rand, si nu cred ca doriti sa terminati toate miscarile cu aceste elemente ramase.

Nivelurile de jeleu sunt marcate cu pictograme albastre.

  1. Nivelele ingredientelor – eliminati toate ingredientele care apar pe bord

Accentul principal este acela de a impinge ingredientele spre gaurile de iesire (marcate cu sageata verde).

Cum sa duceti ingredientele din candy crush saga la baza prin zdrobirea bomboanelor:

  • In partea stanga sau in partea de sus a ecranului vor aparea pictogramele cu fructe sau nuci si alaturi numarul de ingrediente din acel nivel care vor trebui impinse in jos.

  • Pentru a debloca bomboanele si pentru a impiedica blocarea ingredientelor, va trebui sa eliminati obstacolele sau blocantii care le opresc

  • Uneori, bomboane speciale va vor impiedica sa duceti ingredientele in jos – nu ezitati sa nu folositi sau sa pierdeti cateva dintre bomboanele dvs. speciale pentru a va atinge telul cu ingredientele.

  • Bomboane Dungate sunt cele mai bune- din moment ce curata un intreg rand sau coloana, ele reprezinta un avantaj incredibil atunci cand joci un nivel de ingrediente, deoarece pot facilita coborarea unui ingredient de sus la baza.

  1. Nivele Cronometrate – obtineti un scor minim intr-o anumita perioada de timp

Puteti distinge acest tip de nivel deoarece pictograma nivelului este violet.

Sfaturi privind nivelurile cronometrate:

  • Sfarmati toate bomboanele cu un +5 pe ele, pentru ca va ofera cinci secunde suplimentare in joc.

  • Sugar Crush este un mare avantaj – orice bomboane speciale formate in timpul jocului, pe care nu le-ati putut sterge, vor fi activate in Sugar Crush, care este grozav pentru impingerea scorului peste nivelul minim.

  1. Nivelele Candy Order (de misiuni dulci) – indepliniti anumite obiective legate de bomboane

Obiectivele pot fi sa stergeti o anumita cantitate de bomboane printr-o anumita cantitate de miscari. Odata ce obiectivul unui astfel de nivel este finalizat, restul mutarilor ramase vor deveni bomboane dungate si vor fi activate in timpul Sugar Crush.

Exista multe nivele Candy Order si sunt marcate cu o pictograma roz.

Sfaturi privind nivelurile Candy Order:

  • Aflati ce inseamna simbolurile afisate pe ecran: combinarea bomboanelor de o anumita culoare poate fi ceruta sa fie intr-un numar mai mare decat o alta. Concentrati-va asupra spargerii de bomboane de acea culoare superioara mai intai.

  • O bomba colorata + o bomboana dungata este un avantaj deosebit pentru a curata o multime de culori dintr-o data, la orice nivel Candy Order care necesita culori speciale de bomboane. Incercati sa formati aceasta combinatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *