Local

Noapte de foc la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Ambulanţele, la coadă în curte, 99% dintre pacienți, nevaccinați

Publicat: 25 sept. 2021
Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi

Noapte de „foc” în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase” Sf.Parascheva” Iași. Managerul unității spitalicești a explicat că peste 90% dintre cei care au ajuns la UPU erau nevaccinați.

Managerul a spus că situaţia este una dificilă, adăugând că a constatat ”cu dezamăgire” că 99% dintre pacienţii care ajung în stare gravă la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi provin din rândul persoanelor nevaccinate.

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi funcţionează aproape de capacitatea maximă, paturile din cele două secţii de terapie intensivă din cadrul unităţii fiind în permanenţă ocupate.

”În curtea spitalului au puteau fi observate ambulante și autospeciale ISU care așteptau, monitorizând permanent pacienții, consultul de specialitate în cadrul spitalului nostru.  Până la ora 01.05, în data de 24 spre 25.09.2021 au fost consultați peste 80 de pacienți, iar jumătate dintre aceștia au necesitat internare și inițierea tratamentului de specialitate.

Am fost alături de colegii mei din spital, atât cei care au asigurat garda pe specialitate de boli infecțioase, cât și cei care îngrijesc pacienții în cele două terapii intensive.

Coordonând activitatea medicală, am concluzionat, cu dezamăgire, că pacienții adresați nouă, atât de serviciul de ambulanță, cât și de autospecialele ISU fac parte în proporție de peste 99% din categoria persoanelor nevaccinate” ne-a spus managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Florin Roșu.

 

Comentarii
 • Pentru Anonim: după cum ai scris se vede câtă știință de carte ai. Dar e bine că ai internet și știi să citești. „Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul” spune un proverb. A trecut moda când ne pricepeam toți la fotbal, acum ne pricepem toți la medicina.

 • Managerul spune destul de clar,ca peste 90% dintre pacientii care ajung la spital sunt nevaccinati si 99%dintre persoanele care ajung in stare foarte grava fac parte din categoria persoanelor nevaccinate.Trebuie doar sa citesti articolul cu atentie si sa fii atent la detalii.

 • Vrajeala a securiștilor din servicii controlați de idiotul de Klaus care vrea sa sperie bărbații din poporul român. Mars, mârțoagă prezidentiala, noi nu credem mizeria ta inculta, te așteptăm la un golf in strada cu poporul , dar știm că ești las și corupt

 • Bine bine
  99% nevaccinati din cei prezentați la spital
  Dar ce procent din aia sunt REINFECTATI covid?

  Ziariștii știu sa pună aceasta întrebare?

  Sănătate tuturor!

 • O ţară de Nu Cred pentru că mă las influenţat de toţi iluminaţii de la Tv cum că virusul Nu Există si totul e Fals¡
  Săraci Nu numai cu portofelul ci şi cu Mintea.
  Deşteaptă te române şi Nu fi prost¡
  Mergi la vaccinat tontule că nu ai studiat medicină, alţii au facut o şi e pentru binele tău.
  Sau stai in ignoranţă in continuare si Morí. Punct.

 • Pentru Andreea Geanina- Nu inseamna ca daca ai facut medicina esti si destept.Dovada comentariul tau. Iar daca ai facut-o este pentru ca ai vrut. Nu inseamna ca altii sunt mai prosti pemtru ca nu cred in eficacitatea acestor substante.

 • Pentru Andreea Geanina.Se va vedea la urma cine a avut dreptate.Oricum ,mai aveți pana la rapelul 8……10.Vedem cât rezistați.Vaccinare plăcută și perpetua!!!!

 • Va credeti prea importanti. Nu vrea nimeni sa va omoare, dobitoacelor. Vor sa traiti 1000 de ani si sa platiti taxe. Nu va duce capul decat la conspiratii, saracilor.

Adauga un comentariu