Actualitate

Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, a ajuns la vârsta majoratului. Tânăra le calcă pe urme părinților

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noelle fiica lui Ingrid Vlasov a ajuns la vârsta majoratului. Tânăra le calcă pe urme părinților
În urmă cu câțiva ani, Noelle Vlasov a fost numită „cel mai frumos copil din România”

Noelle, fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov, ajunsă la vârsta majoratului, a fost numită cu ani în urmă „cel mai frumos copil din România”. În prezent, tânăra studiază la Londra și este pasionată de actorie și regie. În prezent, Noelle Vlasov este total diferită de felul în care arăta în copilărie și are o frumusețe cu totul specială.

În urmă cu câțiva ani, Noelle Vlasov era numită „cel mai frumos copil din România”. Deși a urcat pe podium de la o vârstă fragedă, fata creatoarei de modă Ingrid Vlasov este pasionată de actorie și regie. Mama ei spunea că și-a învățat fiica să fie de mică cochetă, lucru care se observă în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, este la vârsta majoratului

Noelle, fiica celebrei Ingrid Vlasov și a manechinului de mare succes în anii 2000 Marian Nedelcu, are 18 ani acum. Deși look-ul ei s-a transformat pe măsură ce s-a maturizat, aceasta arată în continuare fantastic. Mai mult, tânăra își pune în valoare aspectul realizând fotografii care amintesc de pasiunea pentru modă a părinților săi.

Mai mult, Noelle Vlasov pare să fi moștenit dragostea față de modă a părinților ei! Și nici nu e de mirare, dat fiind faptul că a crescut în lumea modei și a început să defileze la Paris încă de la 4 ani. Acum, tânăra are o estetică cu totul specială, care a transformat-o într-o celebritate în miniatură în mediul virtual. De altfel, chiar mama sa povestea, la un moment dat, că Noelle i-a moștenit preocuparea pentru modă și frumusețe:

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”.

Noelle Vlasov studiază la Londra

În prezent, fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov studiază la Londra, la DLD College. Această școală este dedicată tinerilor cu vârste între 14 și 19 ani, fiind considerată drept o etapă în trecerea elevilor către universitățile de top din Marea Britanie.

Dincolo de studiu, în timpul liber, Noelle Vlasov pozează și o face excelent. Astfel, imaginile pe care le postează în social media se bucură de un real succes – și se diferențiază complet de estetica pe care o promovează influencerii din România astăzi.

În altă ordine de idei, Noelle Vlasov a anunțat și că a devenit vegană la doar 13 ani, decizie pe care a explicat-o, la momentul respectiv, pe canalul său de YouTube.

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate”, a mai spus Noelle Vlasov.

Adauga un comentariu