Prima pagină » Cancan ultimă oră » Noi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! În ce scandal e implicat acum manelistul

Noi acuzații grave la adresa lui Florin Salam! În ce scandal e implicat acum manelistul

16 mai 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Noi acuzații grave la adresa lui Florin Salam, după ce un bărbat a susținut că i-ar fi plătit o sumă colosală pentru a-i face o melodie, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Acesta a mers și la poliție și a depus o plângere împotriva manelistului. Iată ce dezvăluiri a făcut!

Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, un bărbat din Satu Mare a făcut declarații neașteptate despre celebrul Florin Salam.

Florin Salam, acuzat din nou de înșelăciune

Acesta a apelat la ajutorul manelistului pentru a-i face o piesă de ziua lui și i-ar fi plătit suma de 6.000 de euro, însă nu ar fi primit nici melodia, dar nici banii înapoi.
Florin Tănasa a povestit că ar fi reușit să scoată 500 de euro de la „Regele Manelelor”, însă asta nu îl mulțumește și își vrea toți banii înapoi. Acesta a ajuns chiar și la poliție, unde a susținut că a prezentat mai multe dovezi împotriva lui Florin Salam și a depus o plângere pe numele lui.

„I-am dat bani să îmi facă o melodie de ziua mea și a dispărut în prafuri, nu în ceață. Fără contract, am avut încredere că oarecum mă știam cu el.

Eu am contractele, mama a băgat aurul la amanet, e pe numele nevestei lui Leo de Vis. Deci eu am dovezi. 6.000 euro și mi-a dat 500 înapoi. Nu știu cât costă. Am lăsat la poliție mai multe dovezi”, a declarat Florin Tănasă, bărbatul care îl acuză pe Florin Salam că l-a păgubit, la Xtra Night Show.

Bărbatul vrea să îl facă pe manelist să plătească

Bărbatul care ar fi fost păcălit de Florin Salam își dorește ca manelistul să aibă de pierdut din tot acest scandal.

Acesta a dezvăluit că vrea ca „Regele Manelelor” să meargă personal la Satu Mare să îi înapoieze banii și astfel să știe că a avut și el de pierdut.

„Doar dacă ar veni unde sunt eu acum, la Satu Mare. Dacă ar veni aici, să mi-i aducă, să știu că a pierdut și el. Să mi-i trimită nu prea”, a mai spus presupusul păgubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *