Actualitate

Noi acuzații la adresa părintelui Visarion Alexa: Femeie abuzată de preot în chilie

Publicat: 25 sept. 2022
Noi acuzații la adresa părintelui Visarion Alexa Femeie abuzată de preot în chilie
Noi acuzații la adresa părintelui Visarion Alexa

Mai sunt doar 24 de ore până când cunoscutul părinte Visarion Alexa va fi judecat la Tribunalul București pentru agresiune sexuală.

El se află sub control judiciar în acest moment și trebuie să se prezinte de trei ori pe săptămână la postul de poliție din localitatea Joița, însă procurorii au cerut ca acesta să fie arestat preventiv.

Între timp, părintele și-a recunoscut fapta în fața comisiei Arhiepiscopiei Bucureștilor, care i-a interzis să mai slujească și l-a retras din funcția de paroh. Enoriașii, însă, îl așteaptă în continuare la biserică.

Aceștia spun că nu cred aceste acuzații și că femeia minte și că a așteptat mult prea mult ca să depună plângere împotriva preotului. Acum, polițiștii caută și alte victime, după ce mai multe femei s-au plâns pe rețelele de socializare că ar fi pățit lucruri similare.

„Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată, mă rugăm la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie.

Eram bulversată.

Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc vechiul testament (regele David) și „dragostea” față de aproape.

Am reclamat, dar preotul respectiv mi-a spus că așa îmbrățișează părintele.

Așa cum?

Cu pantalonii desfăcuți?

M-am închis în mine, nu am mai mers să mă spovedesc.

Doar foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, a scris una dintre presupusele victime ale preotului, în postarea de pe Facebook.

Unii dintre credincioșii săi sunt absoluți șocați.
Comentarii
  • Să fiți voi sănătoși cîți pochi și călugări vau cordit femeile din viața voastră , de la mame, soții și fete, aaa și ceva băieți

  • Cine va pune sa mergeți la biserica dacă sunteți bune?! Dacă vi s-a făcut un avans și nu va plăcut, de ce v-ați întors tot la acel popa?! Deci ați cautat-o cu lumânarea, acum șantajați popa! Prea cinstitelor!

  • Blamarea enoriașelor e bună, până la un punct. Mă rog, s-a zis: umbli cu codița ridicată (și îmbârligată) pe sub nasul preacu(r)viosului, apoi te miri de ce pățești. Vaaaai, trebuia să fie ”mai blând” 🙂 Dar despre perverșii în sutană, nu se face vorbire ? Cât de decerebrat să fii să faci asta în biserică ? Mărturisesc aici, așa ceva n-aș face, măcar că sunt un semi-ateu. Pentru că, și după standardele mele, e prea mult, prea departe. Pentru preacu(r)vioșii în sutană, s-ar părea că nimic nu-i prea mult – vezi cazul Onilă.

Adauga un comentariu