Cancan ultimă oră

Noi declarații! Ce a răspuns Bianca Drăgușanu când a fost întrebată dacă e singură

Publicat: 04 sept. 2021
Bianca Dragusanu selfie in masina
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au ţinut povestea de dragoste pe care au trăit-o departe de ochii curioşilor

Bianca Drăgușanu a dat cărţile pe faţă! După ce Gabi Bădălău a apărut în compania Claudiei Pătrăşcanu, diva a dat detalii despre viaţa sa amoroasă. Mai formează sau nu cei doi un cuplu?

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au ţinut povestea de dragoste pe care au trăit-o departe de ochii curioşilor. Cuplul nu a trecut doar prin momente fericite, din contră cei doi au avut parte pe parcusul relaţiei de mai multe împăcări şi despărţiri.

Acum ceva s-a produs din nou între cei doi. După ce s-a a dezvăluit faptul că partenerul blondinei a apărut alături de mama copiiilor lui într-un mall, lucruri s-au schimbat iar în cuplul Bianca-Bădălău.

Mai mult, între cei doi ar fi avut loc discuții serioase care implică o viitoare nuntă, după ce bărbatul va deveni, oficial, un bărbat liber. S-a aflat ce făceau Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu în ziua în care au fost surprinși împreună în centrul comercial. Bărbatul dorea, de fapt, să stea cu cei doi copii pe care îi are cu artista. De asemenea, în acel timp, acesta avea o legătură amoroasă cu Bianca Drăgușanu, blondina așteptându-și partenerul în stațiunea Mamaia, pentru a petrece în club.

S-a rupt lanţul de iubire?

Nu se ştie deocamdată motivul exact, însă după acest episod blondina a început seria atacurilor pe reţelele de socializare. Deşi nu a declarat nimic oficial, Bianca a lăsat la vedere ceea ce trăieşte în prezent.

Mai exact, fosta soție a lui Alex Bodi a ținut să le spună tuturor că este într-o relaţie cu „libertatea”. Fanii vedetei au înţeles imediat că acesta este un mesaj cu subînţeles, iar acum toţi se întreabă ce se întâmăplă mai exact între cei doi.

”Singură? Nu, Sunt într-o relație cu libertatea”, a scris blondina pe Instagram.

 

Adauga un comentariu