Local

Noi detalii din conflictul iscat în PSD Iași. Mihaela Ivancia cere lămuriri de la Maricel Popa după ședința de ieri a Biroului Permanent Județean

Publicat: 10 mai 2020

Consilierul județean Mihaela Ivancia, președintele organizației de femei a PSD Iași, a acuzat faptul că nu a fost chemată la ședința de ieri a Biroului Permanent Județean al organizației în care s-a discutat și reacția sa de zilele trecute la adresa lui Maricel Popa, președintele filialei județene.

Mihaela Ivancia l-a acuzat public pe Maricel Popa de faptul că a distrus filiala. Ieri, la sediul PSD a avut loc o discuție pe această temă, însă ea nu a fost convocată.

„Ieri am fost acuzată că nu am prezentat întâi în partid punctul de vedere, astăzi au uitat să mă invite la discuții, deși eu eram motivul întâlnirii?! Miroase a ipocrizie!“, susține Mihaela Ivancia.

Ivancia a lansat un atac dur împotriva liderului organizației județene, Maricel Popa, despre care a spus că este „un om care crede că o funcție publică ocupată în urma unor alegeri îi permite să se considere un mic Dumnezeu care dă și ia, care face și desface și care trage sfori”. Ivancia îi cere demisia lui Maricel Popa.

 

Comentarii
  • La școală de „scârtă ,scârtă pe hârtie” nu v-au învățat că în jurnalism se evita „Ieri ,Azi, Mâine”?De ce?Think about!

  • Domnu Popa dumneavoastră va amagiti singur, nu va iubește nimeni din Organizația județeana psd nici din consiliul județean unde ati umilit multi salariați prin comportamentul dv .Eu nu vam văzut niciodată in persoana pentru ca nu am funcție și nici in comuna noastră nu ați venit , dar am văzut pe Facebook cum va exprimați și mie rusine ca sunt membra psd

  • Doamna Ivancia,chiar nu reprezintă organizatia de femei PSD!Ce acțiuni a făcut dumneaiei? Nu exista o organizație de femei mai slabă ca la Iasi!Oricum nu e o mare pierdere doamna Ivancia, sa fie exclusă urgent!Sunt doamne serioase la OFPSD care sunt și inteligente și frumoase și iubitoare de carte și loiale PSD care ar face treabă serioasă,nu ar trăda și instiga!Rusine să vă fie doamna Ivancia!

  • Sunt unul dintre cei 33 de membri ai BPJ al PSD Iasi. Afirmatia din acel comunicat dat in numele PSD conform careia unui consilier local PSD i s-a retras sprijinul pentru pozitia de lider de grup al grupului consilierilor locali din CL Muncipiului Iasi, este falsa si ilegala. Este falsa pentru ca nu a avut loc nicio sedinta de BPJ si este ilegala pentru ca incalca art. 24 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali.

Adauga un comentariu