Eveniment-Social

Noi discuții pe masterplanul în sănătate la Casa Pătrată

Publicat: 29 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi discuții pe masterplanul în sănătate la Casa Pătrată

Ieri, la Casa Pătrată a avut loc o nouă ședință a Comisiei de Dialog Social, for care reunește mai multe instituții din județe cu rol social, medical sau economic. Tema discutată la ședința de ieri a fost legată de noile măsuri din Masterplanul Regional de Servicii de Sănătate pentru Regiunea de Nord-Est, aspecte solicitate de deputatul ieșean Petru Movilă.

„Tema ședinței Comisiei de Dialog Social a fost legată de Masterplanul Regional de Servicii de Sănătate pentru Regiunea de Nord-Est și rolul furnizorilor privați în cadrul programelor naționale de sănătate. Au susținut intervenții Lucian Indrei, director executiv Direcția de Sănătate Publică Iași, Radu Țibichi, președinte director general Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Iași, dr. Anca Deleanu, reprezentant al Colegiului Medicilor Iași, Mirela Grosu, manager Institutul Regional de Oncologie Iași. Tema a fost propusă de deputatul Petru Movilă”, a menționat prefectul Marian Grigoraș.

Comisia de dialog social este formată din reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate, ai organizațiilor patronale și ai organizațiilor sindicale reprezentative la nivel național. Funcționarea acestei comisii la nivelul Instituției Prefectului vizează asigurarea unor relații de parteneriat social între administrație, organizațiile patronale și organizațiile sindicale, care să permită o informare reciprocă permanentă asupra unor probleme de interes public.

Adauga un comentariu