Cancan

Noi imagini dureroase cu vila de la Izvorani, a lui Irinel Columbeanu. Ce s-a întâmplat după ce au apărut primele poze

Publicat: 03 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi imagini dureroase cu vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Ce s-a întâmplat după ce au apărut primele poze
Noile imagini cu vila din Izvorani, arată luxul în care a trăit Irinel Columbeanu, care, din nefericire, a ajuns să locuiască într-un azil

Noi imagini cu vila de lux a lui Irinel Columbeanu au stârnit un val de entuziasm pe Internet, iar toată lumea a fost uimită de transformarea uneia cele mai frumoase și luxoase case din România. Cu toate acestea, recent au apărut imagini surprinzătoare cu faimoasa locuință. Iată ce s-a întâmplat în doar câteva zile de la momentul în care primele imagini au fost făcute publice.

Vila luxoasă a lui Irinel Columbeanu a devenit subiectul principal al discuțiilor din lumea showbiz-ului din România, după ce primele imagini au fost făcute publice, în urma mutării sale la azil. Au existat multe curiozități, printre care cine deține acum vila sau dacă aceasta era asigurată în momentul incendiului.

Însă, cele mai controversate aspecte au fost imaginile din interiorul celei mai faimoase vile din România.

Noi imagini dureroase cu vila de la Izvorani, a lui Irinel Columbeanu

Fotografiile cu vila sa au circulat pe Internet, iar toți românii au aflat că aceasta a devenit o ruină, accesibilă oricui în orice moment. Casa are ferestrele și ușile sparte, iar toate obiectele din interior au fost afectate de incendiu. Cu toate acestea, cel mai valoros obiect al lui Irinel Columbeanu a rămas intact, și anume o ramă cu o fotografie în care apare împreună cu fiica sa, Irina.

Detaliile surprinzătoare ies la iveală abia acum, deoarece acea ramă foto a dispărut brusc din locuința lui Irinel Columbeanu. Dacă în primele imagini din casa sa aceasta apărea și arăta impecabil, acum nu se mai găsește nicăieri.

De asemenea, în imaginile recente se pot observa detalii care confirmă faptul că Irinel Columbeanu a avut o viață pe care puțini români și-ar fi putut-o imagina. El beneficiu de un jacuzzi în living, o sală de fitness exclusivă pentru el și familia sa. Irinel Columbeanu a amenajat o bucătărie impresionantă Monicăi Columbeanu, rar întâlnită în casele din România de la acea vreme.

Cu cât a vândut Irinel Columbeanu vila din Izvorani

În cadrul podcast-ului lui Serghei Mizil, Irinel Columbeanu a dezvăluit cu cât a vândut vila din Izvorani.

Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație financiară precară, chiar dacă a avut o viață luxoasă și plină de opulență. El se află acum într-un azil și are nevoie de bani pentru a-și acoperi cheltuielile.

Columbeanu a locuit într-un palat adevărat în Izvorani, care a fost distrus într-un incendiu acum câțiva ani. Fostul milionar a dezvăluit că a vândut proprietatea respectivă unei avocate pentru o sumă mult mai mică decât valoarea de piață.

Mai surprinzător, în momentul încheierii tranzacției, Irinel Columbeanu nu a avut cunoștință exactă despre conținutul documentelor pe care le-a semnat.

Noile imagini cu vila din Izvorani, arată luxul în care a trăit Irinel Columbeanu, care, din nefericire, a ajuns să locuiască într-un azil.

Adauga un comentariu