Local

Noi locuri de parcare în Iași! Primăria a făcut anunțul, iar ieșenii pot depune dosarele pentru procedura de licitație

Publicat: 21 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi locuri de parcare în Iași Primăria a făcut anunțul iar ieșenii pot depune dosarele pentru procedura de licitație
Primăria a făcut anunțul, ieșenii pot depune dosarele pentru procedura de licitație

Noi locuri de parcare sunt disponibile în vederea licitației. Ieșenii care își doresc un loc de parcare în fața blocului trebuie să trimită documentele până la data de 2 februarie 2023, ora 13:00

Primăria Municipiului Iași a publicat anunțurile prin care vor fi scoase la licitație 13 locuri de parcare. În vederea înscrierii la licitație, ieșenii vor transmite documentele necesare în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, dedicată exclusiv pentru primirea documentelor pentru licitații, respectiv [email protected]. Cei interesați vor achita suma de 11 lei, contravaloarea pentru caietul de sarcini, 70 de lei pentru garanția de participare la licitație și 5 lei, contravaloarea taxei de participare.

Loc de parcare
Primăria Municipiului Iași a publicat anunțurile prin care vor fi scoase la licitație 13 locuri de parcare

Noi locuri de parcare sunt scoase la licitație în Iași

Parcare
Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Iași a publicat procedurile de licitație pentru noi locuri de parcare din Iași

Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Iași a publicat procedurile de licitație pentru noi locuri de parcare din Iași. Locatarii blocurilor C1, G1, T2, 553 și 554, de pe șoseaua Păcurari, numărul 46, pot trimite documentele până la data de 2 februarie 2023, ora 13:00, pentru a putea participa la licitația cu strigare din data de 7 februarie 2023, în cadrul căreia vor fi închiriate două locuri de parcare, mai exact locurile cu numerele 6 și 19.

În ceea ce privește locurile de parcare cu numerele 18, 43 și 62, situate pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 22, pot licita locatarii domiciliați în blocurile H2, N1, N2, N3, N4, 010, R1, R2, R3 și R4. Data-limită pentru depunerea dosarelor este 2 februarie 2023, ora 13:00. Licitația cu strigare va avea loc la data de 7 februarie, ora 11:00. Locatarii blocurilor B11, B12, B26, B27, B28, B31, B32, B33, B34, B35, C14, C5 și C16, de pe strada Lotrului, numărul 1-15, vor putea închiria opt locuri de parcare, mai exact, cele cu numerele 5, 26, 33, 43, 67, 68, 73 și 80.

Aceștia trebuie să trimită documentele până la data de 2 februarie 2023, ora 13:00, iar licitația cu strigare va avea loc pe data de 7 februarie, la ora 12:00. În lipsa confirmării primirii documentelor pe adresa de e-mail [email protected], înscrierea și participarea la licitație nu este validă. Licitațiile vor fi organizate la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu din șoseaua Națională, numărul 43.

Primaria Iasi
Noi locuri de parcare sunt scoase la licitație în Iași

Ce documente sunt necesare pentru licitarea locurilor de parcare

Parcare de resedinta
Toate acestea trebuie depuse în format electronic (scanat) la adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, adresă al cărei scop exclusiv este de primire a documentelor pentru licitații. Adresa este [email protected]

Documentele necesare înscrierii la licitație sunt cererea de înscriere, cartea de identitate cu domiciliul stabil sau reședința unde se dorește închirierea locului de parcare pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice sunt necesare certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului, cartea de identitate a reprezentantului legal al societății care participă la licitație, actul de proprietate sau de chirie al apartamentului sau al spațiului, certificatul de înmatriculare al autoturismului, certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație.

Toate acestea trebuie depuse în format electronic (scanat) la adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, adresă al cărei scop exclusiv este de primire a documentelor pentru licitații. Adresa este [email protected].

Noi locuri de parcare sunt scoase la licitație pentru ieșenii care doresc să-și parcheze mașinile în fața blocurilor.

Adauga un comentariu