Local

Noi locuri de parcare în municipiul Iași. Spații închiriate prin aplicația WhatsApp de Primăria Iași

Publicat: 21 iul. 2020
Noi locuri de parcare vor apărea în municipiul Iași, spațiile fiind închiriate prin aplicația WhatsApp de Primăria Iași
Noi locuri de parcare în municipiul Iași vor apărea în două cartiere, Primăria Iași utilizând aplicația WhatsApp pentru câteva zeci de locuri

Noi locuri de parcare în municipiul Iași vor fi scoase la mezat în perioada următoare. Primăria Iași va scoate spații la închiriat prin aplicația WhatsApp, procedura vizând locuri în mai multe cartiere din oraș

O serie de noi locuri de parcare în municipiul Iași vor fi scoase la mezat în perioada următoare de autoritatea locală. Primăria Iași va scoate spații la închiriat prin aplicația WhatsApp, procedura vizând locuri în mai multe cartiere din oraș. Până la finalul acestei luni, prin Direcția Exploatare Patrimoniu (DEP), municipalitatea va organiza licitații pentru închirierea locurilor de parcare, procedurile urmând a fi derulate prin intermediul telefoniei mobile. Vizate sunt zone precum Tătărași, dar și cartierul Alexandru cel Bun.

Noi locuri de parcare în municipiul Iași prin aplicația WhatsApp

Primele locuri de parcare în municipiul Iași vor fi scoase la închiriat prin aplicația WhatsApp în cursul zilei de joi, 23 iulie. Vor fi scoase la mezat de Primăria Iași  alte 8 locuri de parcare din strada Stejar, arteră situată în cartierul Tătărași. „În data de 23 iulie 2020, ora 10:00, se va organiza utilizând aplicația WhatsApp o licitație publică cu strigare pentru închirierea a 8 locuri de parcare cu numerele de la 1 la 8, situate în parcarea de reședință din strada Stejar, nr.13A. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile I1 și I2. Actele necesare pentru înscrierea la licitație se transmit la adresa de e-mail: parcariiasi@gmail.com. Data limită de depunere a dosarelor este 21 iulie 2020, ora 13:00”, au menționat cei de la Primăria Iași.

Locuri noi în Tătărași închiriate de Primăria Iași spre finalul lunii iulie 2020

Totodată, alte locuri de parcare în municipiul Iași vor mai fi scoase la închiriat spre finalul lunii iulie 2020. Tot în cartierul Tătărași, dar pe strada Eternitate, vor fi scoase la închiriat 7 locuri noi de parcare. Procedura va avea loc în data de 27 iulie 2020. „În data de 27 iulie 2020, ora 10:00, utilizând aplicația WhatsApp, va fi organizată o licitație publică cu strigare pentru închirierea unui număr de 7 locuri de parcare cu numerele de la 1 la 7. Toate acestea sunt situate în parcarea de reședință din strada Eternitate, nr.1. Drept de participare la licitație au locatarii din blocul cu numărul 305. Data limită de depunere a dosarelor este 23 iulie 2020, ora 13:00”, au mai spus reprezentanții de la Primăria Iași.

12 locuri prin aplicația WhatsApp în cartierul Alexandru cel Bun

Prin aplicația WhatsApp, Primăria Iași va derula o licitație și la începutul lunii august privind 12 locuri în cartierul Alexandru cel Bun. În acest caz, procedura se va derula în data de 3 august. „În data de 3 august 2020, ora 10:00, va avea loc prin aplicația WhatsApp o licitație publică cu strigare pentru închirierea a 12 locuri de parcare. Este vorba de locurile cu numerele de la 1 la 12, situate în parcarea de reședință din Bulevardul Alexandru cel Bun, nr.13. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile E3, S6, N6, A7 și M8. Data limită de depunere a dosarelor este 30 iulie 2020, ora 13:00”, au mai susținut reprezentanții de la Primăria Iași.
Anul trecut, Primăria Iași a încasat din parcări peste 1 milion de euro. Procentul cel mai mare a fost dat de parcările de reședință din cartierele ieșene.

Comentarii
  • DLE PRIMAR CHIRICA IN SPATELE BLOCULUI DIN ALEXANDRU STR BISTRITA 6 ESTE TEREN LIBER UNDE SUNT 15 LOCURI DE PARCARE CARE AR PUTEA FI INCHIRIATE DACA ATI TURNA ASFALT CE SPUNETI VA INTERESEAZA ?

  • Pe alegatorii lui din minerva bloc bistrita 10 ia uitat ,numai in prag de votare isi aduce aminte de ei , de cand e primaru iasului din 2015 tot ii spun si depun sesizari precum ca la toate blocurile de pe strada bistrita sunt 7 vecini care siau facut balcoane improvizate pe terenu din juru blocurilor si pe care noi restu platim impozit la stat anual ,acesti vecini de la parter au facut balcoane fara aprobari ,fara accept ,fara autorizatii probabil cu semnaturi false de nici asociatia de locatari nu se baga ,domnule primar chirica de ce nu vreti sa ne ajutati si sa trimiteti organele de control ale primariei ? mai este si un garaj vechi de beton care ocupa 10 m aiurea pe care ar putea primaria sa faca o parcare , de ce nu ne ajutati in acest caz domnule primar ati uitat de noi ???

  • cu speculantii din piata alexandru ce faceti ,nu au acte ,prostesc taranii si le iau marfa ,fura si agreseaza pensionarii ,chiar nu ii vedeti ?

Adauga un comentariu