Coronavirus

Nu mai puţin de 15 jandarmi, diagnosticaţi cu Covid-19. Grupare Mobilă a Jandarmeriei, retrasă de pe teren

Publicat: 28 apr. 2020

E alertă la Craiova, acolo unde a fost luată o decizie drastică, din cauza epidemiei de coronavirus. Încă şapte jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova au ieşit pozitivi la testul pentru coronavirus. Aceştia au fost testaţi după ce 8 colegi de-ai lor au fost diagnosticaţi cu noul COVID-19. Detașamentul de 70 de militari a fost retras pentru a fi testat.

Cei 15 jandarmi infectați sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Tot în spital se află şi familia unuia dintre ei.

Primul militar a ajuns la spital, împreună cu socrii săi, în seara de 23 aprilie, cu simptome ale infecţiei cu noul coronavirus. În urma anchetei epidemiologie, au fost testaţi şi soţia şi copilul jandarmului, care au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi internaţi în spital.

Întreg detaşamentul din care jandarmii infectaţi fac parte a fost retras din misiuni, iar cei aproximativ 70 de militari au fost testaţi pentru COVID-19.

14 dintre ei au fost depistaţi pozitiv la coronavirus şi sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, iar restul sunt izolaţi la domiciliu, împreună cu familiile lor. În izolare se află şi alte persoane care, în urma anchetei epidemiologice, au fost stabilite ca fiind contacţi ai jandarmilor infectați.

Comentarii
  • Avem mare noroc si mare valoare ca Balmus Ionut ,jandarmul lu peste nu are neamuri la Craiova ,ca va dati seama ce mutatii poate suferi la Harlau unde tot detasamentul poate fi luat cu IZOLETA .

Adauga un comentariu