Cancan ultimă oră

Nu şi-a tăiat stomacul, ci a renunţat definitv la un aliment. Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 20 de kilograme

Publicat: 21 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu şi-a tăiat stomacul ci a renunţat definitv la un aliment. Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 20 de kilograme

Adriana Bahmuțeanu face furori cu silueta ei după ce a reuşit să slăbească aproape 20 de kilograme. Adriana a negat că şi-ar fi făcut o operaţie de micşorare a stomacului, ea susţinând că dieta pe care a ţinut-o a fost de fapt cea căreia i se datorează silueta ei de acum.

Vedeta a marturist că a renunţat complet la carne, dar nici nu pofteşte deloc la acest aliment.

”Slăbitul tine de alimentaţie. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană şi mai nou rawvegan. Mă simţeam rău, eram umflată, mi se umflă gâtul şi nu ştiam de ce.

N-a ştiut nimeni ce am şi la un moment dat am citit o carte şi am spus gata. Mai mănânc peste, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci. Ciuperca înlocuieşte foarte bine carnea şi sunt foarte gustoase şi sănătoase. Când mi-e foame şi nu apuc să mănânc nimic, bag o merdenea.

Când am renunţat la carne m-am simţit foarte bine. Nu mi-e pofta deloc. Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile.

Şi acum, vară, am murături în casă. Eram profund nefericită. Când m-am gândit să-mi schimb viaţa, mi-am schimbat-o de tot. Acum fac ce-mi place, copiii mei sunt la fel de fericiţi ca mine, am de toate, am ce să mănânc şi se vede lucrul ăsta. Acum sunt obosită, ne-am întors de la mare”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Adauga un comentariu