Local

Nunțile ieșite din tipar sunt alegerea preferată a ieșenilor: „Rochia miresei a fost confecționată din scoici” – FOTO

Publicat: 28 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nunțile ieșite din tipar sunt alegerea preferată a ieșenilor Rochia miresei a fost confecționată din scoici - FOTO
Mulți ieșeni aleg să facă lucrurile diferit și să organizeze nunți ieșite din tipar

Nunțile sunt evenimente deosebite în viața fiecărei persoane, iar cuplurile vor ca ziua lor specială să fie unică și memorabilă. Mulți ieșeni aleg să facă lucrurile diferit și să organizeze nunți ieșite din tipar, care să impresioneze și să surprindă invitații

În ultimul timp, cuplurile aleg din ce în ce mai des să își facă nunta pe o anumită temă, în aer liber sau să integreze baruri mobile și tot felul de bufete cu mâncăruri delicioase.

Nunți ieșite din tipar, cu diferite tematici. „Am pus boluri cu pești pe masă”

o poză cu doamna Dana Foszto
Multe cupluri aleg să își organizeze nunta într-un anumit stil sau temă, astfel încât întreaga zi să să se potrivească cu personalitatea și gusturile lor

Multe cupluri aleg să își organizeze nunta într-un anumit stil, astfel încât întreaga zi să se potrivească cu personalitatea și gusturile lor. Există nunți cu teme medievale, de basm sau de călătorii în anumite țări.

„În anii trecuți se purtau mult nunțile cu tematica călătoriilor. Am avut o nuntă – «Călătorie prin lume» – unde pe fiecare masă am pus un simbol al țării respective. De exemplu, pentru Franța am pus aranjamente care să ducă cu gândul la această țară, printre care, desigur, Turnul Eiffel. Și anul acesta se poartă nunțile cu tematică. Am mai avut nuntă cu tematică marină, unde am făcut aranjamente din scoici, am pus boluri cu pești pe masă, iar rochia miresei a fost confecționată din scoici. A fost ceva inedit în totalitate”, mărturisește Dana Foszto, deținătoarea Salonului Miriam.

Dana Foszto povestește cum doi ieșeni au avut o nuntă ca în basme la munte. Mirii au închiriat cabane pentru toată lumea, inclusiv pentru preotul care a oficializat slujba religioasă. Trei zile, oamenii au petrecut și s-au bucurat de acest eveniment.

„Am avut nunți ca în povești, unde am mers cu mirii la munte. Ei au închiriat cabane și toată nunta s-a desfășurat acolo, inclusiv preot, inclusiv starea civilă, s-a stat acolo trei zile. Până la urmă este un eveniment foarte important din viața oamenilor și fiecare alege ce vrea să facă și cum vrea să organizeze, în așa fel încât să rămână una dintre cele mai plăcute amintiri”, adaugă Dana Foszto

Barurile mobile sunt cea mai nouă tendință în materie de nunți

o poză cu barul mobil spire events
Barurile mobile la nunți reprezintă o tendință din ce în ce mai populară în ultimii ani

Barurile mobile la nunți reprezintă o tendință din ce în ce mai populară în ultimii ani. Acestea oferă o alternativă unică la barurile tradiționale și adaugă o notă de originalitate și stil.

„Conceptul de bar mobil este ceva relativ nou în România, ce a luat amploare mai mult în ultimii ani. Clienții se pot bucura de un meniu de băuturi la un cost mult mai redus față de clasicul open bar pe care majoritatea sălilor de evenimente îl pun la dispoziție. Clienții preferă un meniu de băuturi mai restrâns, cu câteva dintre cele mai populare cocktail-uri, precum Gin&Tonic, Mojito, Negroni și Hugo”, declară Octavian Juncă, cofondator Spire Events.

Barurile mobile pot fi amenajate într-un mod creativ, astfel încât să se potrivească temei sau stilului nunții. Un bar mobil cu aspect retro poate fi ideal pentru o nuntă cu tematică vintage, în timp ce unul modern, luminos și colorat poate fi alegerea potrivită pentru cele ieșite din tipar.

Adauga un comentariu