Local

O bătrână în vârstă de 95 de ani a fost tâlhărită de trei indivizi! Bărbaţii au fost reţinuţi

Publicat: 22 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O bătrână în vârstă de 95 de ani a fost tâlhărită de trei indivizi Bărbaţii au fost reţinuţi
o bătrână din localitatea Scânteia a fost tâlhărită de trei bărbați

Întâmplare reprobabilă într-o localitate din Iași. Trei indivizi sunt anchetaţi de oamenii legii după ce aceştia au intrat în casă peste o bătrână în vârstă de 95 de ani şi au deposedat-o de mai multe obiecte printre care şi o sumă de bani.

Întâmplarea s-a produs în localitatea ieşeana Ciurea

Conform unui comunicat de presă dat publicării de către organele abilitate, fapta s-a produs în judeţul Iași în zona rurală Scânteia. Conform informaţiilor existente până la scrierea ştirii se pare că au fost identificaţi 3 bărbaţi în vârstă de 19, 23 şi 41 de ani care sunt suspecţi la un caz de tâlhărie calificată.

” Poliţiştii ieşeni au identificat trei bărbaţi bănuiţi de tâlhărie calificată. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Ciurea au identificat trei bărbaţi, de 19 ani, 23 de ani şi 41 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.”

Bărbaţii au acţionat în noaptea de 20 spre 21 decembrie în locuinţa unei femei în vârstă de 95 de ani. Odată pătrunşi în locuinţa femeii din Scânteia, indivizii au trecut la ameninţări iar în acest mod au sustras suma totală de 3.600 de lei, un telefon mobil şi vin. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în arestul IPJ Iași cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile:

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 20 spre 21 decembrie a.c., aceştia ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 95 de ani, din comună Scânteia, iar prin exercitarea de ameninţări şi acte de violenţă, i-ar fi sustras 3.600 de lei, un telefon mobil şi vin.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 21 decembrie a.c., cei trei tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 22 decembrie a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.

Adauga un comentariu