National

O butelie a explodat într-un bloc din Tecuci. Au fost înregistrate trei victime

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O butelie a explodat într-un bloc din Tecuci. Au fost înregistrate trei victime
O butelie a explodat vineri după-amiaza într-un bloc de locuinţe din oraşul Turceni, pompierii sosiţi la faţa locului anunţând că există trei victime

O butelie a explodat vineri după-amiaza într-un bloc de locuinţe din oraşul Turceni, pompierii sosiţi la faţa locului anunţând că există trei victime.

Potrivit ISU Gorj, explozia a avut loc la etajul 3 al unui bloc de locuinţe, scrie agerpres.ro.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stins incendii de la Secţia de Pompieri Turceni, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ şi autoplatforma de lucru la înălţime de la Detaşamentul Târgu Jiu, au anunţat reprezentanţii ISU Gorj.

Un bărbat din comuna ieşeană Sineşti a suferit arsuri grave, după ce a explodat o butelie

În urmă cu câteva zile, a avut loc o explozie și în judeţul Iaşi. Un bărbat din satul Stornești, comuna Sineşti, a suferit arsuri pe aproximativ jumătate din suprafaţa corporală după ce o butelie a explodat.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, iar pacientul a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, a transmis detalii despre acest incident nefericit.

„La ora 5.42, în localitatea Sineşti, sat Stornești , a avut loc o explozie de butelie în spaţiu închis, neurmată de incendiu. În urma acestui eveniment, a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 50 de ani, conştient, cu arsuri pe aproximativ 40-45% suprafaţa corporală, de grad 1-2, la nivelul extremităţii cefalice, gât, torace anterior, abdomen, membre superioare bilateral circular, genunchi bilateral. Au fost dirijate 2 echipaje medicale de la SMURD – Echipaj de prim ajutor (EPA) Podu Iloaiei şi Terapie Intensivă Mobila (TIM).

Pacientul a fost preluat de către echipajul TIM, intubat şi ventilat mecanic şi transportat la UPU a Spitalului Sf. Spiridon. Este internat la Anestezie şi Terapie Intensivă, secţia Chirurgie Plastică”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Adauga un comentariu